2777
2789
خود بیستون خود کجایی

بیستونی نیستم ولی دوست واشنا زیاد دارم اونجا 😍

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

یادش بخیر. ده سال پیش دوست کرد داشتم ۴سال باهم دوست بودیم. خیلی دوسش داشتم.نمیدونم الان در چه حاله. کاش خبری ازش داشتم

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عروس زاگرس. ایلام

امروز تو تاپیکی از پربازدیدا چقدز حرص خوردم 

دختره میگه ما کوردا رسممونه فرار کنیم 😠

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
از چی و کی فرار کنیم؟؟

دختر با پسر فرار کنه 

گفتم والا دخترای کورد به حیا وپسرامون به غیرت مشهورن 

دختر با پسر فرار کنه گفتم والا دخترای کورد به حیا وپسرامون به غیرت مشهورن

بی خود گفته همچین چیزی. اینجا ناموس پرستن دختر هم بخواد با پسری فرار کنه پسره نمیاد میگه من خودم خواهر و مادر دارم😂😂

عروس زاگرس. ایلام

بهرش خیلی قشنگه هر سال تو فروردین یه سر میایم خاص علی