2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکم توضیح میدی عزیزم؟

114 تا سوره حمد نذر می کنم میخونم.... زمان خاصی هم در نظر نمی گیرم... مثلا توی چند روز میخونم.... حالا اگه حاجتت اضطراریه میتونی تو یه روز بخونی از دیگرانم خاستی کمک بگیر

114 تا سوره حمد نذر می کنم میخونم.... زمان خاصی هم در نظر نمی گیرم... مثلا توی چند روز میخونم.... حا ...

حاجات بزرگ گرفتی؟؟ میشه چند تاشونو مثال بزنی؟

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
حاجات بزرگ گرفتی؟؟ میشه چند تاشونو مثال بزنی؟

الان نزدیک سه سالی میشه تقریبا برای نگرانی یا مشکلی که کاری از دستم برنمیاد نذر می کنم... تقریبا اکثرشون به خوبی گذشتن و خیر شدن.... دوتاشون برام خیلی مهم بودن بخیر گذشتن... یکیش مثلا برادر همسرم تو کنا بود بیست روزی بهوش اومد بهتره الان... حتی برای اشتی بین زن و شوهر نذر کردم جواب داد خداروشکر

برای پیدا شدن خونه و اثاث کشی راحت دو تا خونواده که مستاجر بودن هم نذر کردم جواب داده و...... 

الان نزدیک سه سالی میشه تقریبا برای نگرانی یا مشکلی که کاری از دستم برنمیاد نذر می کنم... تقریبا اکث ...

ممنون گلم فدات 

دعا کن من و آجیم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥺 🙏 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...