2777
2789
عنوان

ازمایش بارداری با وایتکس

81 بازدید | 6 پست

سلام دوستان خسته نباشید من چند جا تو نی نی سایت خوندم ک ازمایش بارداری با وایتکس انجام دادن و اگه کف کنه مثبته الان ۶ ماهه اقدامم ماه های قبل ک انجام میدادم اصلا چیزی نبود ولی این بار ک انجام دادم کف کرد ۳ روز به موعدم مونده ولی خیلی ببخشید رنگ ترشحاتم تغییر کرده تیره شده مثل خونابه بنظرتون قراره پریود شم؟بخدا دیگ امیدمو از دست دادم حالم خیلی بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم قراره پریود بشم تو این ۶ ماه از بس بی بی چک گرفتم منفی شد دیگ از هرچی ازمایشه بدم میاد😂😂

انشالله که بارداری نباید زود ناامید بشی من خودم تا ۱ و نیم

فقط دکتر میرفتم نتیجه نگرفتم بعد ۱ و نیم باردار شدم ولی متاسفانه سقط شد 

بعد ۶۷ ماه اقدام کردم الان خداروشکر پسرم یکسالشه البته من توی اوج ناراحتی و ناامیدی مثبت ازمایشم انشالله از شمام مثبت میشه هر چی خیره همون برات رقم بخوره 

من اوایل ازدواجم ۱۷ سالم بود الان میفهمم چرا باردار نمیشدم حکمت خدا رو ببین چون واقعا مادر شدن مسئولیت سنگینی هس منم اون موقع بچه بودم خودم ولی موقع پسرم ۲۰ سالم بود که دنیا اومد الان ۲۱ سالمه خداروشکر که اون موقع بادرا نشدم چون چیز زیادی بلد نبودم ولی الان سنم بهتر بود برای بارداری و مادر شدن 

پس بدون اگ نمیشه ی حکمتی توش هس نگران نباش موقعش که بشه باردار میشی ❤

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

انشالله که بارداری نباید زود ناامید بشی من خودم تا ۱ و نیمفقط دکتر میرفتم نتیجه نگرفتم بعد ۱ و نیم ب ...

انشاالله خدا حفظ کنه گل پسرتو منم ۲۲ سالمه ی سالو نیمه ک عروسی کردم