2777
2789
عنوان

دوس دارم معتاد شم

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 29 پست
چیکار میکنه مثلا ؟؟ اره من شب ها با ی مرد حرف میزنم اما بقیه اونو نمیبینن خدا شاهده راست میگم

اون نجاتت میده از توهمات و از اینکه یکی مثل پدرتو بعدا انتخاب کنی 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون نجاتت میده از توهمات و از اینکه یکی مثل پدرتو بعدا انتخاب کنی

عزیزم مثل اینکه شما خیلی میدونی دقیقا همین که تو میگی هر کی سمتم بود مثل بابام بود و مثل دیونه ها عاشقش بودم 

و حقیقت همینه همش توهم میزنم همیشه 

بله مشکل همینه که تغییر سخته مادرم گفت میبرمت حرم امام رضا زندگی مونو درست کنه بنظرت معجزه میکنه؟

نمیدونم ولی اگه اعتقاد داشته باشی بهت آرامش میده

کلا ایمان خیلی حال ادمو خوب میکنه

ویدئو ها و پادکست های خودسازی رو گوش بده بعضیاشون چیزای مفیدی میگن

چای قهوه زیاد مصرف نکن ، ورزش کن حتمااا ، شب دیر نخواب.. سعی کن یه روتین داشته باشی ، اگه میتونی برو سرکاری یا درس دانشگاه بخون

به قیافت و بدنت اهمیت بده

من خودم روانپریشی و افسردگی شدید داشتم دارو می‌خوردم حالم بهتر نکرد این کارا حالم بهتر کرد

نمیدونم ولی اگه اعتقاد داشته باشی بهت آرامش میدهکلا ایمان خیلی حال ادمو خوب میکنهویدئو ها و پادکست ه ...

من روانم مشکل پیدا کرده کل مغزم واقعا خودمم میدونم مریضم دوست دارم سالم بشم اما همیشه تو زندگیم تکرار میشه همون اتفاقات . 

عزیزم مثل اینکه شما خیلی میدونی دقیقا همین که تو میگی هر کی سمتم بود مثل بابام بود و مثل دیونه ها عا ...

نمیدونم چطوری بگم که اهمیت ماجراروبهت برسونم ولی هرطور شده برو روان درمانگر روانت درمعرض خطر جدیه دوست من 

نمیدونم چطوری بگم که اهمیت ماجراروبهت برسونم ولی هرطور شده برو روان درمانگر روانت درمعرض خطر جدیه دو ...

هزینه چقدر میخواد میترسم خوب نشم . ترس از مردم دارم نمیتونم تو چشمای بقیه نگاه کنم حرفمو بزنم لکنت زبون گرفتم بخاطر کتک های بابام

هزینه چقدر میخواد میترسم خوب نشم . ترس از مردم دارم نمیتونم تو چشمای بقیه نگاه کنم حرفمو بزنم لکنت ز ...

هرینه تقریبا  زیادی لازمه ولی همه این علاقم کم کم ناپدید یا کمرنگ میشه و ازاد میشی 

من روانم مشکل پیدا کرده کل مغزم واقعا خودمم میدونم مریضم دوست دارم سالم بشم اما همیشه تو زندگیم تکرا ...

درکت میکنم عزیزم منم تو خونمون همیشه دعوا و کتک کاری بود بین اعضای خانوادم 

یه مدت با آدمای خیالی حرف میزدم ، شاید باورت نشه ولی می‌خندیدم موقع حرف زدن باهاشون یا گریه میکردم

حتی فکر میکردم درونم چند نفر زندگی می‌کنن با شخصیت های متفاوت ، هر روز که بیدار میشدم یه اسم داشتم

و..

باید حواس خودتو پرت کنی که به گذشته فکر نکنی ، طول میکشه ولی میشه تغییر کرد.

درکت میکنم عزیزم منم تو خونمون همیشه دعوا و کتک کاری بود بین اعضای خانوادم یه مدت با آدمای خیالی حرف ...

اره خیلییییییییییی به گذشته فکر میکنم خیلیییییی

الان که بهتری چیزی هم درست شده؟

اره خیلییییییییییی به گذشته فکر میکنم خیلییییییالان که بهتری چیزی هم درست شده؟

ببین چه فعالیتی رو دوست داری؟ مثلا من وقتایی که خیلی زیاد فکر میکنم میرم بازی کامپیوتری میکنم ممکنه ساعت ها طول بکشه ولی فکرم درگیر بازی میشه نه چیز دیگه ای ، یا پادکست گوش میدم میرم یه جا نظافت میکنم

من یک کار دیگه هم که کردم آدمای بیخود اطرافمو کلا حذف کردم و فکر کنم این بیشترین تاثیر و داشت ، دوستام خیلی بیخود بودن 

آره دیگه اینجور نیستم که سعی کنم از خودم دور بشم و شخصیت های مختلف از خودم بسازم ، خودمو قبول کردم ! و دیگه با آدم های خیالی حرف نمی‌زنم 

خیلی خیلی خیلی کمتر گریه میکنم دیگه قبلا شاید هر روز بود گریه میکردم الان شاید ماهی دو سه بار

باید چیزای مختلف امتحان کنی دستت بیاد چطور حال خودتو خوب کنی آبجی❤️