2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین در کشورهای دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 39 پست

چون عموم خانم های ایرانی فقط دوست دارن برن زیر تیغ بقیش زیاد براشون مهم نیست ،یه جوری شده انگار الان سزارین‌با کلاسیه و طبیعی بی کلاسی😅 باشه ما طبیعیا بی کلاسیم اونا با کلاسن

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم طرفدار طبیعی بودم 

ولی چون توی کشورم رسیدگی و همراهی نمیشه و آدم کاربلد نمیذارن و...

ترسیدم هم برای سلامت خودم هم بچه ام 

از بس هی گفتن فلان بچه رو دستش رو کشیدن فلان بچه رو فلان کردن و...

من از خطای پزشک و ماما ترسیدم 

و چون بچه ام هم درشت بود و ای وی اف بود دکترم گفت ریسک طبیعی نکن 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
منم باردارم و اتفاقا الآن داشتم به زایمان طبیعی یا سزارین فکر میکردم . این ذهنیت هست که تو زایمان سز ...

من سزارین شدم یه هفته ست اصلا هم فقط مراقبت از زخم کافی نیست تو سزارین

به هیچ عنوان بدون کمک نمیتونی راه بری زیر شکمت تیر میکشه سردرهای وحشتناک داری نمیتونی درست بشینی به بچه شیر بدی و کلی چیز دیگه

۰۸٫۲۹...♾️💜

فقططط سزارین خود دکترهای زنان هم همشون از دم سزارین میشن اگه طبیعی خوب بود خودشون هم میگفتن طبیعی میخان 

کشورهای پیشرفته کلا سیستمشون درمانشون کادر پزشکیشون با ما فرق داره هروقت مثل اونها جهان اولی شدیم اونوقت میتونیم مقایسه کنیم 

خدایا کمکم کن ...  متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده 

والا چی بگم میخورنمون.

چون دخترا اصلا به تغذیه. و ورزششون نمیرسن.سرشون دائم توگوشی یادائم دنبال کارای بیهوده.لوس و نازنازی هم هستن .انگار هیچکس تاحالا زایمان نکرده فقط اونا 🙄از مشکلات سزارین اطلاع کافی ندارن یا راهنمای خوبی ندارن وگرنه باداشتن

ورزش ازدوران نوجوانی تاکید میکنم نوجوانی.تغذیه صحیح،استراحت، خواب کافی،داشتن ارامش دوران بارداری به خداراحت میتونن طبیعی زایمان کنن باوزن خوب نوزاد.خودم دقیقا دوتازایمان داشتم البته من تهرانم زایمان بدون درد و همه این موارد رو خودم رعایت کردم.

البته که بله بعضیابه طور ژنتیکی یا شرایط بدنی مساعدی برای زایمان طبیعی ندارن یا امکانات کافی توشهرشون نیست ولی واقعا خانمهایی که میتونن و امکانش هست طبیعی زایمان کنن به نفع خودشونه.

مخالفا لطفا به هیچ وجه ریپلای نکنید این نظر من بود باتوجه به تجربه خودم.نظر شمادوستان محترم هم روی چشم ما☺️

چطوری معاینه میکنن

از روز اول که تحت نظر پزشک قرار میگیرن ،با آزمایش و سونوگرافی و بررسی وضعیت جنین خود پزشک روش مناسب رو پیشنهاد میده

معمولا پیشنهاد اکثرا طبیعیه که اگه شرایط مادر و بچه اوکی نباشه میگه سزارین انجام بشه

مثلا تو ضعف لگن،وزن بالای جنین،و اینکه سر بچه سمت پایین نباشه 

تو اینجور موارد پزشک سزارین پیشنهاد میده

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

یک زایمان تو امریکا ببین کلا درمان توبیمارستانهای خارج فرق داره

مثلا سرمابخوری نمیرن دکتر انتی بیوتیک و امپول نمیزنن خب بعد اگه حالت بد باشه چندساعت تو نوبت باید بمونی اما برای بیماری ها وجراحی ها مثلا زایمان خیلی پشتیبانی میکنن پرستار شخصی دارن ماماهاشونم هم پرستارن هم ماما اما ایران برای بیمار هزینه ها پایینه 

البته الان برا زایمان طبیعی خیلی هزینه میشه زایشگاه هارا تغییر دادن خیلی مناسب سازی کردن و پرسنل بیشتر اموزش دادن 

تو ایران خیلی کم پیش میاد مادر خودش کلاس بره اموزش ببینه کتاب بخونه برای بارداری اینجا دیدم که میگم اصلا نمیدونه مراقبت قبل بارداری هم وجود داره یا بچه ش بدنیاامد اصلا بلد نیست یک تب بگیره یا داروخاست بده بهش دارو بده

من سزارین شدم یه هفته ست اصلا هم فقط مراقبت از زخم کافی نیست تو سزارینبه هیچ عنوان بدون کمک نمیتونی ...

آخی . قدم نو رسیده مبارک 🤩🤩🤩

به شدت سر این دوراهی طبیعی و سزارین گیر کردم.