2777
2789
عنوان

خواهر 12سالم می خواد تولد بره باغ

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 25 پست

تو برو باش

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

خودتون چی فکر میکنید؟

بدون شناخت؟

عجب؟!

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم می‌فرستادم ولی خودمم به خودم می‌رسیدم و میرفتم با کادو و اینا

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

تولد ۷سالگی پسرم ۳تا از دوستاشو که همسایه هستیم و رو ما شناخت دارن رو دعوت کردیم همسرم بعد یه ساعت گفت سریع جمع کن بچه ها برن خونشون پدر و مادرشون نگران میشن و...

هر کدومو خودش برد گذاشت دم خونشون با اینکه تو یه کوچه هستیم

خلاصه حرفم اینه اونی که دعوت میکنه باید خودشو بزار جای پدرومادر بقبه بچه ها آیا خودش حاضر دخترشو بفرسته باغ تولد؟

خدایی بعضی خانواده ها نسل جدید رو نمی‌خواین اصلا محدود کنن مگه مارو محدود کردن خوب تربیت نشدیم؟محدود کنید ولی تو خونه براش آرامش ایجاد کنید بیرون و گردش خانوادگی برید باهاش دوست باشید راحت باشید باهاش اون بچه خوب تربیت میشه نه که بره دوست پسر بگیره و ول بچرخه و هرجا تولد بره بعد ادای روشنفکرا رو در بیارید هرچیزی حدی داره بعدش دودش تو چشم خودتون می‌ره