2777
2789
عنوان

نظر دادن در مورد مادرم

242 بازدید | 15 پست

بچه ها مادرم دوست داشت من به زور برم گیلان باهاش زندگی کنم. تو تهران خونه داریم. من ۴۱ سالمه. تک فرزندم. همه چی رو باید اول از ایشون اجازه بگیرم. اگه ایشون اجازه ندند، نفس هم نمی تونم بکشم. اینقدر فشار آورد که من رو یکسال به زور با خودش برد انزلی. می‌گفت خونه انزلی کوچکه. من احمق هم رفتم از هر جا که دستم رسید وام گرفتم . از دوستش تو آمریکا هم قرض گرفتم تا یک خونه درست و حسابی خریدیم. مامان نمی دونست من وام و قرض گرفتم. هیچی دوستش چند سال بعد که دلار کشید بالا، زنگ زد که دختر شما از من قرض کرده پول و من به دلار می خواهم. در صورتی که من تومان گرفته بودم ازشون نه دلار. مادرم افتاد به جونم ناجور که منو بکشه. کنار دریا. گلوم رو محکم فشار می داد تا خفم کنه و مدام بمن میگفت مردن کار خیلی راحتیه.  همش تف می‌ریخت و منو کبود می‌کرد کل بدنم رو. من میگفتم خوب این خونه حالا چهار میلیارد شده، قرض آن خانم تازه به دلار میشه ۷۰۰ میلیون تومان. مامان، خونه رو رهن بده یا بفروش. یک خونه کوچکتر بخر. می‌گفت من این خونه رو دوست دارم. مدام فحاشی می کرد. البته می‌گفت تو آبروی من رو بردی پیش دوستم. ولی خوب اگه من جای مادرم بودم، اینکارا رو نمی کردم. چون میگفتم، دخترم هم حالش بهتر از من حتما نیست. الان ابروی اون هم جلوی من رفته. من درک میکردم و به جای تنبیه، ریشه یابی مس کردم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرت حق داره ناراحت بشه

قرض‌ کردی نگفتی، از دوستش قرض‌ کردی باز پنهان کردی!

ولی مادرت  خیلی زیاده روی کرده

چه مدت از قرض کردن گذشته؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم