2777
2789

یعنی میشه خداااا

قربون مهربونیت برم 

کاش بشه 

کاااااش بتونم 

کاش تو بخوای

خدااااا بخواه واسم بخواه معلم بشم 

نمیخوام آرزوش ب دلم بمونه

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ وقت نتونستم ادمایی که معلم شدنو‌دوست دارن درک کنم بنظرم باید عشق بزرگی تو وجودشون باشه که بتونن یهو بیست تا بچه که هرکدوم یه قلقی داره رو تحمل کنه و ازش لذت ببره وقتی خودمو‌تصور میکنم همون روز اول هواااار میکشیدم فرداشم‌اولیا میومدن از زندگی ساقطم‌میکردن اصلا اعصاب بچه یکی دیگه رو ندارم خوش بحالت امیدوارم به آرزوت برسی ❤️

هیچ وقت نتونستم ادمایی که معلم شدنو‌دوست دارن درک کنم بنظرم باید عشق بزرگی تو وجودشون باشه که بتونن ...

من معلمم و ۳۰ تا دانش اموز دارم 

مثل این دوستمون عاشق معلمی بودم

بعضا حس میکنم که خدا خیلی دوسم داره که معلمم کرد

هیچ وقت نتونستم ادمایی که معلم شدنو‌دوست دارن درک کنم بنظرم باید عشق بزرگی تو وجودشون باشه که بتونن ...

عزیزممم😄روحیاتت فرق میکنه

من از بچگی آرزوم همین بود 

رشتم هم اموزش پیش دبستانی و دبستانی هست 

اما هنوز بهش نرسیدم 

لطفا از ته دلت دعام کن قبول بشم 

من معلمم و ۳۰ تا دانش اموز دارم مثل این دوستمون عاشق معلمی بودمبعضا حس میکنم که خدا خیلی دوسم داره ک ...

موفق باشی عزیزم 

واسه منم دعا کن بتونم و خدا بخواد