2777
2789
عنوان

دوست پسر دوست دختر از کجا همو پیدا میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 60 پست
یه کلیپ تو اینستا بود یه مجری خانم عربی بود بود به مهمونش گفت ازار جنسی دیدی تا حالا؟مهمونش گفت نه ...

یه بار داشتم‌میرفتم کلاس یه پسره ای داشت پشت سرم میومد همچین برگشتم بهش نگاه کردم پسره دیگه نیومد 

ولی قلبا دلم میخاست باهاش باشم ولی ظاهرم وحشی بود 

پشمام چ نظراتی...شماره میدن باید برداری...😕چ زشت چ وقیحوایوایاکثر دوستی ها به ازدواج ختم نمیشم

مورد داشتیم به ازدواج ختم شده همینجوری

پدر پسره مخالف بوده و گفته بوده نه چنین دختری  خ  ر   ا  ب  است ولی تهش ازدواج کردن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم ازدواجم سنتی بود ولی اینک بگم اکثر ازدواج های سنتی ختم ب خیر هم نمیشه

شماره دادن وسط خیابان میشه ازدواج؟

همینه ک تو دادگاها از پنج پرونده خانواده سه تاش طلاقه و اون دوتا ازدواج مشخص نبس چطور ازدواج کردند

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

همسایه رو کجای دلم بزارم ؟ 😂🤦🏻‍♀️الان من از پسر همسایه خوشم میاد چه غلطی بکنم ؟ برم چی بگم بهش ؟

مطمئن باش پسر همسایه هم تورودیده اگه خوشش اومده بود هزار بار اومده بود اعتراف کرده بود ..شاید دو طرفه نباشه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
یه بار داشتم‌میرفتم کلاس یه پسره ای داشت پشت سرم میومد همچین برگشتم بهش نگاه کردم پسره دیگه نیومد ول ...

ظاهر وحشی یعنی چی؟

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

اسونه کتو ی محل هستیدببین کیا بیرون میره برو جلوش سبز شوکم کم متوجه میشه

من و شوهرم که قبل همسایه بودیم .اون همش با موتورش تا دم مدرسمون میومد ولی حرفی نمی دیم .یه بارم اول اسمم رو با یه جای رژ لب انداختم تو دستکش متورش اونم برداشت دید منم جلوی درمون وایسادم همون جای رژه رو بوس کرد از همونجا کم کم رومون باز شد تا حالا که جونم براتون بگه بچم داره با باباش بازی میکنه

اسونه کتو ی محل هستیدببین کیا بیرون میره برو جلوش سبز شوکم کم متوجه میشه

ببین میشه بری تاپیک یکی مونده به آخرم رو بخونی؟! مال امروز صبحه

قشنگ میفهمی داستان چیه 

یه راهکاری بهم بده دیوونه شدم 🤦🏻‍♀️

شماره دادن وسط خیابان میشه ازدواج؟همینه ک تو دادگاها از پنج پرونده خانواده سه تاش طلاقه و اون دوتا ا ...

تاحالا ندیدم کسی با شماره گرفتن اونم وسط خیابان ازدواج کنه 

و دختری که زرنگ باشه میدونه چه طور پسری رو تور کنه شما نیازی نیست نگرانش باشی ، شما هم باید دیدگاهتو‌ به روز تر کنی

خیلی ها هم طلاق گرفتن پیشرفت کردن ، پس طلاق میتونه پله پیشرقت یک نفر باشه نه اینکه عیب باشه 

ما تو ساختمونمون زن مطلقه چندتا داریم 

حرف پشت سرشون زیاد بود اما سرشون تو زندگی خودشون بود منم تو روی اون زنای بی ادب ایستادم که  فردا روز ممکنه خودشون بیوه بشن یا مطلقه بشن حاضرن کسی پشت سر خودشون حرف بزنه 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

مطمئن باش پسر همسایه هم تورودیده اگه خوشش اومده بود هزار بار اومده بود اعتراف کرده بود ..شاید دو طرف ...

ببین من هر وقت این پسر رو میدیدم روم میکردم اونور که یعنی ندیدمش 

آخه قبلا ازش خوشم نمیومد ...

آخه منم باید یه چراغ سبزی چیزی نشون بدم که بیاد جلو 

الان که ازش خوشم اومده کلا نمیبینمش ...