2777
2789
عنوان

بیاین کل خرجایی که تو آبان کردم ایناست عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 36 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان سه ساله ازدواج کردم تو این سه سال چند گرم خریده باشم خوبه؟

ببین بستگی به درآمد شوهرت داره

اگه درآمد شوهرت بالای ۴۰ تومنه و خونه و ماشینم داری تا الان باید ۱۰۰ تا ۱۵۰گرم طلا خریده باشی

تا جوون هستی و خصوصا الان بچه نداری یه جوری خرج کن هر سال بتونی یه سفر خیلی خوب بری میشه پس انداز ک ...

مسافرت داخلی خیلی میریم تابستون و عید با شوهرم.خارجی هم که پول قلمبه میخواد این خرجای خورده ریزه چیزی نمیشه.بد میگم؟

تامیزاری منم بنویسموامها۹۰/۹۰۰/۰۰۰۰﷼۶۱/۷۰۰/۰۰۰﷼۲۵/۰۰۰/۰۰۰﷼۱۶/۴۰۰/۰۰۰﷼۱۵/۵۰۰/۰۰۰﷼۴/۷۰۰/۰۰۰﷼دستی ها۱۵/ ...

یا خدا چقدر قسط

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
ببین بستگی به درآمد شوهرت دارهاگه درآمد شوهرت بالای ۴۰ تومنه و خونه و ماشینم داری تا الان باید ۱۰۰ ت ...

حدود صد و بیست گرم دارم.به نظر خودم خوبه و بیشتر از این لازم نیست همش پولارو پس انداز کنم و برم بدم طلا.نظر شما چیه؟

مسافرت داخلی خیلی میریم تابستون و عید با شوهرم.خارجی هم که پول قلمبه میخواد این خرجای خورده ریزه چیز ...

مسفارت خارجی مهم نیست ایران خودمون کلی جای قشنگ داره

خرج کردن خوبه  خوبم هست طوری پس انداز کنین دو نفری که با هم خونه بهتر بخرین ماشین بهتر بخرین 

منظورم اینه که کلا فکرت این نباشه شوهرم برام خرج کنه

اگه بتونید کیفیت زندگیتون رو ارتقا بدین مسلم بهتره 

و قطعا اگر خونه خریدین به نام هردو بشه

تامیزاری منم بنویسموامها۹۰/۹۰۰/۰۰۰۰﷼۶۱/۷۰۰/۰۰۰﷼۲۵/۰۰۰/۰۰۰﷼۱۶/۴۰۰/۰۰۰﷼۱۵/۵۰۰/۰۰۰﷼۴/۷۰۰/۰۰۰﷼دستی ها۱۵/ ...

اقساط اگه واسه خرید خونه یا چیز خوب باشه ارزش داره من شخصی رو میشناسم که وام میگیره لباس میخره

حدود صد و بیست گرم دارم.به نظر خودم خوبه و بیشتر از این لازم نیست همش پولارو پس انداز کنم و برم بدم ...

من طلا زیاد دارم  بالای ۵۰۰ گرم هیچی هم نمی‌دازم حتی حلقمو 

ولی هرچی طلا بخری کمه عزیزم

الان ۳۰ تومن دستم اومده باز میخوام طلا بخرم هرکی جای من بود دیگه نمیخرید

ولی میخوام به ۱ کیلو که رسید بفروشم باهاش یه خونه دیگه بخرم

دیگه واسه پیری و میانسالیم راحت باشم

البته الانم دوتا خونه داریم