نه یعنی من وقتی باردار بودم دکتر فقط دمنوشا روکفت با احتیاط مصرف کنم و هرچیزی نخورم و جیگر و اب هویج و ماهی حرفی از کاهونزد و منم چون خیلی سالاد دوست دارم همیشه میخوردم
منی که تجربه سقط هم دارم بنظرم هیچ چیز گیاهی باعث سقط نمیشه شاید باعث درد و لکه بینی شه ولی سقط نه
شما هم حساسی سعی کن در حد تعادل از هر چیزی بخوری فقط زیاده روی نکن
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عاشق کاهو هستم خیییلی زیاد زدم تو نت گفت اتفاقا فولیک اسید هست و لازمه خوردنش
بخور نوش جان ولی زیاده روی نکن
امیدوارم بسلامتی فارغ شی جانم❤️❤️❤️
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
عاشق کاهو هستم خیییلی زیاد زدم تو نت گفت اتفاقا فولیک اسید هست و لازمه خوردنش
من بشدت میخوردم
الان پسرم ماشاءالله ۱۰ ماهشه
👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
اولا تا خدا نخواهد برگی از درخت نمی افته چون تجربش کردم سر دختر اولیم با قابلمه قورمه سبزی ک نهم ماههم بود روی شکمم چپه شود شکمم بدجور سوخت بچه ام خداروشکر کاریش نشود سر دختر دومیم از ساختمان دو طبقه افتادم پله ب پله محکم ک کل ساختمان صدا کرد ماه هشت بودم خداروشکر حتی تا سقط رفتم بازم خدارو شکر سالم بودن دوما ۳ تا بچه آوردم همه چیز خوردم اما سالم سالم بودن با وزن خوب الکی ب خودتون استرس ندید ک بدترین سم هست