2777
2789
عنوان

مامانای باردار میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 42 پست
دوستان سلام ببخشید من وارد بحثتون میشم یه سوال از شما خانهای باردار دارم ،ایا تو اوایل دوران بارداری ...

اون بخاطر تجمع خون زیر لثته

احتمالا لثه هاتم حساس شده و زود خوندمیاد موقع مسواک یا چیز سفت خوردن

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اون بخاطر تجمع خون زیر لثتهاحتمالا لثه هاتم حساس شده و زود خوندمیاد موقع مسواک یا چیز سفت خوردن

من تو اقدامم هنوز عزیزم ،ولی الان چندروزه اینجوری شدم بی علت دهنم مزه اهن میده ،تو نت دیدم نوشته بود از علائم بارداری هست 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو اقدامم هنوز عزیزم ،ولی الان چندروزه اینجوری شدم بی علت دهنم مزه اهن میده ،تو نت دیدم نوشته بود ...

آها

ان شاالله ک بخاطر بارداریته😍😍

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
بند ناف تو این هفته ها طبیعیه دور گردن باشهمندیشب سونو بودمیدور دور گردنش پیچیدهدکتر گفت کاملا طبیعی ...

هفته چندی؟

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 
فدات شم ، ان شالله با دعای شما عزیزم🥰🥰

نگران نباش

هم باردار میشی

هم کلی خوشحال میشی

فقط استرس برای بارداری سمه

اصلا نباید استرس داشته باشی چون نطفه بسته نمیشه

نگران نباشهم باردار میشیهم کلی خوشحال میشیفقط استرس برای بارداری سمهاصلا نباید استرس داشته باشی چون ...

نگران بگم نیستم دروغه چون دوتا بارداری قبلیم حیلی زود اتفاق افتاد الان نزدیک ۲ ساله تو اقدام و هیچی به هیچی ،دعاکنید اگر به خیر و صلاحه خدا لطفش رو شامل حال ماهم بکنه برای بار سوم ان شالله

نگران بگم نیستم دروغه چون دوتا بارداری قبلیم حیلی زود اتفاق افتاد الان نزدیک ۲ ساله تو اقدام و هیچی ...

اوووو ماشاالله

۳تا

سخت نیست؟؟

ان شاالله خدا بهت توانشو بده و زود نی نیو بغل کنی

آخه رحم ناز داره

ب خیلی چیزا ربط داره

گاهی لج میکنه انگار

اوووو ماشاالله۳تاسخت نیست؟؟ان شاالله خدا بهت توانشو بده و زود نی نیو بغل کنیآخه رحم ناز دارهب خیلی چ ...

هنوز که نشده ۳ تا خواه  هنوز دوتاست 😅

نه بابا این دوتا وروجکا دیکه بزرگ شدن شکر خدا ،فدات شم ان شالله با نفس های به حق شما عزیزم 🥰

این سری مال ما خیلی نازش زیاده دیگه 😆

هنوز که نشده ۳ تا خواه هنوز دوتاست 😅نه بابا این دوتا وروجکا دیکه بزرگ شدن شکر خدا ،فدات شم ان شالل ...

۳تا میشههههه نگران نباش

بعد ک بدنیا اومد کلی از ناز و اداهاش تعریف میکنی براش

ان شالله عزیزم چقدر مهربونی

قربونت برم

لطفا دعا کن منم بچمو سالمو بی دغدغه بغل بگیرم

مهربون شمایی ک مامان ۲تا فسقلی شدی😍😍😍مامانا مهربونن