2777
2789
عنوان

من از بچه ای ک تو شکمم هست خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرچقدم بگم رو تربیتش کار کن بازم پدرش جلو چشمشه

پدرش از من با محبت تر اروم تر دل رحم تر کلأ اخلاقأ از من بهتر مامانشم خیلی دوست داره ولی اون ذات کثیف رو تو شوهرمم دیدم ی کارایی کرده ک فهمیدم اینم اون وحشی گری رو داره مثلأ عصبانی ک میشه فوش میده بهم ک مقصرش خودمم من اوایل خیلی بددهن و عصبی بودم الان خوب شدم

پدرش از من با محبت تر اروم تر دل رحم تر کلأ اخلاقأ از من بهتر مامانشم خیلی دوست داره ولی اون ذات کثی ...

خو پس ننداز گردن اون

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

اون بچه ای که بزرگ بشه پیش تو بزرگ شده تو بزرگش کردی جوری بزرگش نکن که بعدا هم این اتفاقات بیفته انق ...

من خودمم کامل نیستم پر از زخم هست روح و روانم تا قبل بارداریم قرص اعصاب میخوردم البته چون ارامش بچم خیلی برام مهمه کلأ از وقتی باردار شدم با شوهرم دعوام نشده خیییلی کم و کوتاه بوده

نظری ندارم و قضاوتت نمیکنم چون خودم بعد سالها پسرمو دیدم و ترس تموم وجودمو گرفت ظاهرش شبیه عموش ( همسر سابقم ) بود و حس کردم تحت نظر اون تربیت شده و ترسیدم چون از عموش متنفرمممم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

نظری ندارم و قضاوتت نمیکنم چون خودم بعد سالها پسرمو دیدم و ترس تموم وجودمو گرفت ظاهرش شبیه عموش ( هم ...

الان بچه خواهرمم اینجوریه هیچ حس عاطفی باهم ندارن درصورتی ک خواهرم کوه احساسه واسه مایی ک خواهربرادرش بودیم بیشتر خوب بود بچش اون محبت رو نداره خیلی سنگ دله اگه ی هفته ام مامانشو نبینه عین خیالش نیست

ن واقعأ میترسم شبیه خودمم بشه

حق داری

اونیم ک کامله باز تو رفتار و تربیت بچش ممکنه ایراد داشته باشه

ب خدا توکل کن

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

اگه دختر بود زورش نمیرسید بهم یا کمتر میرسید

هیچ ربطی نداره انقد دختر بیا بهت معرفی کنم پوست پدر و مادرش رو کنده ، اما بهتره از این فرصت بارداری که سرت خلوته استفاده کنی و کتاب در مورد تعلیم و تربیت زیاد بخونی و با اعتماد به نفس بچت رو بزرگ کنی  

اگه دختر بود زورش نمیرسید بهم یا کمتر میرسید

تو این دوره زمونه دخترا والا سرکشترن دیدتو نسبت به پسرا عوض کن عزیزم چند تا مرد مهربون و با محبتو که میشناسی تصور کن همه مردا و پسرا بد نیستن خیلیهاشون مهربون و دلسوزن مادربزرگ من۴ تا دختر داره داییم میبرش حموم و ازش نگهداری میکنه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

هیچ ربطی نداره انقد دختر بیا بهت معرفی کنم پوست پدر و مادرش رو کنده ، اما بهتره از این فرصت بارداری ...

انقدر کم حوصله شدم منی ک عشق کتاب بودم الان اصلأ نمیتونم