دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
از اون حرفش منظورش این بوده که همون یه تومنی که بهت دادمو بده کادو یا چی؟ متوجه نشدم
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
از اون حرفش منظورش این بوده که همون یه تومنی که بهت دادمو بده کادو یا چی؟ متوجه نشدم
ببین سه هفته قبل تولدم گفت بیا این پول برو کفش بخر پول زد برام روز تولدم کاری نکرد برام البته گفت میخام براات پول بزنم ولی نزد فقط گفت الان من براش کادو گرفتم
اون در اومد گفت برو با یه تومن کادو بخر هدیه من ب تو
ببین سه هفته قبل تولدم گفت بیا این پول برو کفش بخر پول زد برام روز تولدم کاری نکرد برام البته گفت می ...
خب همین سوالم اینجا بود منظورش از یه تومن، همون قبلیه بود یا زد برات
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
آهان رفتار درستی نداشته حقیقتا نیازی نبود یادآوری کنه اگه شرایط کادو خریدن نداشت یه شاخه گل میگرفت میگفت ببخشید من الان دستم خالیه بعدا جبران میکنم برات. همین.اگر امکانش برات هست یه تومنش رو پس بده