بابا تورو ب خدا ولمان کن ۲۱ سال اختلاف سنی داره مرده ۸ سال دگ نمیتونه از جاش بلن بشه چطور میخاد نیاز همسرشو برطرف کنه در حالی ک خانونش هنوز جونه بعدشم پختگی و فهم و شعور ب سنه مگ؟؟هر خنگی میددنه زن نیاز ب محبت داره مگ باید ۳۰ سال ازت بزرگتر باشه تا اینو بدونه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
این چیزا به ذات و شعور طرف مقابل برمیگرده منم یکی از دوستام ۱۷ سال کوچیک تره ولی عاشق هستن و دایم تو سفر و تفریح خارجه هستن اینم بگم هردو از خانواده پولدار و تحصیل کرده هستن
ولی خب یکی از دوستانم همسن و سال بود با همسرش عین خروس جنگی بودن آخرم طلاق گرفتن
اونجاش بده که بعد از یه مدت هر کاری بکنی دیگه بلند نمیشه.
ابزار دیگه موج ده توبازار😂😂😂😂😂
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭