2777
2789
عنوان

به نظرتون مسخرم کردن

225 بازدید | 10 پست

ترم اخر بودیم،بقیه گفتن یه عکس دسته جمعی بگیریم

منم کنار دوستم ایستادم و عکس گرفتیم

چند روز بعد دوستم وسط جمع گفت مادرم عکس رو دیده گفته خجالت نمکشی با این قد و هیکل کنار این دختره عکس گرفتی

بعدش برگشت و به اون یکی هم  کلاسیم گفت ولی مادرم از تو خوشش اومده

یکی دیگه از هم کلاسی هام که چند روز پیش چونکه حالش بد بود رفته بودم عیادتش گفت مادر منم گفته اون دختره بچه ست

خیلی جون تر از سنم به نظر میام ولی خب حس خیلی بدی دارم که اصلاااااا جوابشون رو ندادم

به نظرتون مسخرم کردن 

یعنی چی ؟ متوجه نشدم 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
یعنی چی ؟ متوجه نشدم

دوستم گفت مادرم عکس منو و تو رو دیده گفته خجالت بکش با این سن و سال با این دختره عکس انداختی

چونکه من خیلی بیبی فیسم و قدم هم خیلی از اون دختره کوتاه تره

ولی خودم هم نمی‌دونم چرا باید مادرش اینو بگه و چرا دختره اینو به من گفت

حس بدی به خودم دارم که چرا هیچی بهش نگفتم و فقط لبخند زدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی مهم نیست

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

مسخره نکرده اما حرف خوبی هم نزده

اینجور وقتا طرف از یه جا ناراحته معمولا میخواد دق و دلیش رو سر یکی خالی کنه

باید به روشون میاوردی میگفتی مگه من چمه، تو و مادرت دلتون هم بخواد کنار من عکس بگیرید. با بی شعورا معاشرت نکن عزیزم