2777
2789
عنوان

آزمون دارم و اینقدر دوستش دارم میترسم بره ازدواج کنه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 67 پست
احتمال چی هست؟

ازدواج 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

تاپیک قبلیتو خوندم دیگه عقد کرده میخوای طلسمش کنی عقد به هم بزنه بیاد با تو ازدواج کنه؟ اگر میخواست که نمی‌رفت عقد کنه‌. شما درگیر افکار شیطانی شدی خودتو نجات بده. زندگی دختری که عقد کرده خراب میشه. حتما شما آدم بهتری پیدا میکنی و عاشقانه ازدواج میکنی. به خودت بها بده انقدر دست و پا نزن واقعا ناراحت کنندس

💙💙💙💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستش دارم 😭

دوست دلشتنی در صحبتهای شما نیست

یک وابستگی بیخوده

خودت ارزش داری دختر

طرف رفته عقد کرده میدونم سخته ببینی کسی را علاقه مندی رفته کنار کس دیگه 

حق داری 

با همه اینا قدر خودتو بخون به خودت فرصت بده فراموش میشه فعلا تمرکزت روی آزمونت بذار. 

دوستش دارم 😭

فراموشش میکنی. به بدیهاش فکر کن  اگر لیاقت داشت نمی‌رفت ازدواج کنه. حتما حالا به همسرش میگه من کلی کشته مرده دارم ولی تو انتخاب من هستی.ارزش داره گربه کنی و از آزمون جا بمونی؟ ارزش داره به خاطر این آدم آیندتو تباه کنی. 

انقدررررر آدم میاد تو زندگیت و میره تا آدم درست پیدا کنی بی خیال بابا

💙💙💙💙
فراموشش میکنی. به بدیهاش فکر کن اگر لیاقت داشت نمی‌رفت ازدواج کنه. حتما حالا به همسرش میگه من کلی ک ...

آره ناراحت همینم که انقدر ذهنم درگیرش دارم ایندم تباه میکنم خدا کمکم کنه 

آره باید تمرکز بذارم که نمیتونم ذهنم همش درگیرش

افکارتو بنویس روی برگه و پاره کن

مردها وقتی میرن سمت کس دیگه بدون اون شخص را دوس نداشتن. 

میدونم تلخه ولی اون نمیخوادت. مردها اصلا پیچپده نیستن.

فقط از یکی عشق گدایی کن عزیزم اونم خداست

هیچ کس ارزش نداره. انشالله آزمونتو با موفقیت پشت سر بذاری.  و کسی کا واقعا دوست داا سرراهت قرار بگیره

افکارتو بنویس روی برگه و پاره کنمردها وقتی میرن سمت کس دیگه بدون اون شخص را دوس نداشتن. میدونم تلخه ...

ممنون برای حالم از ته قلبت دعا کن دعام کن خدا دستمو محکم بگیره بدجوری بهش نیاز دارم 

آره ناراحت همینم که انقدر ذهنم درگیرش دارم ایندم تباه میکنم خدا کمکم کنه

مشاوری که بهت گفته طلسم بگیر چه احمقی بوده.میخواسته بیشتر تو اضطراب غرق کنی خودتو تا آخر عمر بری پیشش پول بگیره 

پاشو خودتو نجات بده برو تفریح کن آدمای جدید ببین 

💙💙💙💙
اونجوری بده من تا آزمونم بعد آزمون دیگه میرم باطل میکنم فقط تا آزمون ازدواج نکنه

😂😂😂خدا شفات بده 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)