2777
2789
عنوان

آزمون دارم و اینقدر دوستش دارم میترسم بره ازدواج کنه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 67 پست
دوستش دارم 😭

دوسش داری بعد میخوای نابودش کنی؟ اول خودت رو بعد اون؟ اگر واقعا بخوادت واست صبر میکنه 

اگرم نخواد تو حتی اگر دوسش داشته باشی بعد از یه مدت میره

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخوام فعلا ازدواج نکنه تا بعدا خدا بزرگه

چرا نمی‌نمیفهممت مگه رابطه تون دو طرفه نیست؟ نکنه تو خودت پیش خودت دوسش داری؟ 

بزار بگم دختر عموی پدرم این کارو کرد چه بلایی سر پسر مردم اورد

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

میخوام فعلا ازدواج نکنه تا بعدا خدا بزرگه

شما افکارتون را تغییر بدین. 

فرض کن حالا طلسم گرفتی و باطل کردی 

فرض کن گرفتت 

بعد میخوای تا ابد همینکارو بکنی؟

گسی که بخواد بمونه میمونه نخواد نمونه بعد ازدواج هم نمیمونه. 

فکر کردی ازدواج چیه یه تعهد روی برگه ست هر وقت هم بخواد میتونه پارش کنه بدون حق و حقوقت 

با کسی ازدواج کن که تعهد قلبی بهت داره

شمع تراپی انجام بده 

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

آزمونت کیه ؟

دختر عمم گرفت ج نداد 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

من فقط دیدم که یهو دی ها طلسم هاشون میگیره واقعا 

ولی اینکارو نکن 

وصلت به چه قیمتی اخه؟

خدا از زندگیت رو بر میگردونه 

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ