2777
2789
عنوان

دلم میخاد تو راه برگشت تصادف کنم و بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 99 پست
تاپیک قبلش فرق داره شاید دلش نخواد به ادم جدید بگی خوذش نمیخواست بگه برداشتی همه جا جار میزنی

ای خدااااا 

حالا من اینجا گفتم هم گفتم که چی؟ تاپیکش هست می رفتن اونجا می خوندن 

تازشم تو بجای اینکه راه حل بگی به من می پری که چی؟

من مثل خواهرم ، دخترم بهش راه کار دادم ادامه نده 

اشتباهه کارش

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
برو پیامات بخون باز تا بفهمی چی داری میگی خدا شفات بده بچه داره درباره خودکشی میگه تو بدتر میگی اون ...

نمی دونم شاید راست میگی نباید می گفتم 

ولی این پیامم در جواب اون خانم بود که می گفت ازدواج سفید کردی منظورم به اون بود 

من در کل میگم از این راه برگرده 

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خدااااا حالا من اینجا گفتم هم گفتم که چی؟ تاپیکش هست می رفتن اونجا می خوندن تازشم تو بجای اینکه ر ...

درست غلط کار آدما با خداست همین خانوم از من وشما پاک تر تو چشم خدا عزیزتر دیگ حرفی ندارم وقتی خدا به اون عظمت گناهای خیلی بزرگتر از این رو میبخشه این دربرابر اون گناه ها هیچی نیست  این دختر من عکسشو دیدم جز مظلومیت پاکی هیچی ندیدم خداروشکر میکنم یکی مثل امثال شما خدا نیستید

درست غلط کار آدما با خداست همین خانوم از من وشما پاک تر تو چشم خدا عزیزتر دیگ حرفی ندارم وقتی خدا به ...

بابا مگه من گفتم ناپاکه ؟

من حرفم اینه ولش کنه پسره رو 

ادامه نده همین

هزینه هاتو میده؟؟

ن بابا خرجی نمیکنه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

ن بابا خرجی نمیکنه

خداراشکرکن که شرشو ازسرت کم کرد،سجده شکرکن بااین اتفاق زودتراگاه شدی عزیزم،وطرفوشناختی،ازین ببعدم بدون هرکی پیشنهاد س میده همینطوره

۷۵.۹۲۸۰
خداراشکرکن که شرشو ازسرت کم کرد،سجده شکرکن بااین اتفاق زودتراگاه شدی عزیزم،وطرفوشناختی،ازین ببعدم بد ...

تقصیر خودمه عزیزم 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

ادمیزاد جاهله ازین کارا ازمون ممکنه سربزنه ونموندن تواشتباه مهمه،اشتباهوکه همه دارن، بیش ازین خودتوم ...

مرسی گلم عزیزمی فدات شم دیگه تکرار نمیکنم اصلا