2777
2789
عنوان

دلم میخاد تو راه برگشت تصادف کنم و بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 98 پست
ازدواج سفید کردی اینقدر خودتو اذیت نکنخودکشی دگ چه کوفتی هست

جان جدت تبلیغ این کوفتی رو نکن 

این کارا با فرهنگ ما جور در نمیاد نمونش اسی 

پسره معلوم نیس سرش کجا گرمه این میخواد خودکشی کنه 

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
با یه آقایی دوست هستن ۳۴ سالشونه ، با اجازه اسی رابطه داشتن با هم ، الان آقاهه مثلا میگه شرایطم جور ...

تجاوز چرا؟ هردو راضی بودن ،معنی تجاوز میدونی یعنی چی اصلا؟!

یا دافع البلیات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جان جدت تبلیغ این کوفتی رو نکن این کارا با فرهنگ ما جور در نمیاد نمونش اسی پسره معلوم نیس سرش کجا گر ...

ازدواج سفید معنیش اینه که رابطه جنسی توش نیست بخاطر این میگن سفید ک خون بکارت و اینا توش نیست .اما یه عده اسم کثافت کاریاشون گذاشتن ازدواج سفید 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
ازدواج سفید معنیش اینه که رابطه جنسی توش نیست بخاطر این میگن سفید ک خون بکارت و اینا توش نیست .اما ی ...

🙄🙄🙄🙄

هااااا

من یه چیز دیگه می دونستم

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
تجاوز چرا؟ هردو راضی بودن ،معنی تجاوز میدونی یعنی چی اصلا؟!

خب منم منظورم همون بود که تجاوز نشده گلم

با یه آقایی دوست هستن ۳۴ سالشونه ، با اجازه اسی رابطه داشتن با هم ، الان آقاهه مثلا میگه شرایطم جور ...

شاید دوست نداشت بگه اینجا چرا میای راز بقیه فاش میکنی خیییلی کارت زشت بود خودش زبون داشت میتونست بگه شاید دلش نمیخواد بگه 

نه اینطور نیس

هست . معنی اصلیش همونه . اما اکثرا برعکسش انجام میدن 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
شاید دوست نداشت بگه اینجا چرا میای راز بقیه فاش میکنی خیییلی کارت زشت بود خودش زبون داشت میتونست بگه ...

واااا چه رازی؟

تاپیکش بودم 

هست تاپیکاش هنوز 

یه جوری گفتی عذاب وجدان گرفتم 

جان جدت تبلیغ این کوفتی رو نکن این کارا با فرهنگ ما جور در نمیاد نمونش اسی پسره معلوم نیس سرش کجا گر ...

چ‌طرز حرف زدنه چیکار بچه داری هی میزنی تو چشمش نمیبنی حالشو همچین با تکبر غرور حرف میزنی انگار تو الهه ی پاکی بقیه شیطان بپا خودت سرت نیاد با تکبر غرور حرف میزنی

واااا چه رازی؟تاپیکش بودم هست تاپیکاش هنوز یه جوری گفتی عذاب وجدان گرفتم

تاپیک قبلش فرق داره شاید دلش نخواد به ادم جدید بگی خوذش نمیخواست بگه برداشتی همه جا جار میزنی 

چ‌طرز حرف زدنه چیکار بچه داری هی میزنی تو چشمش نمیبنی حالشو همچین با تکبر غرور حرف میزنی انگار تو ال ...

چته تو ؟؟

کدوم تکبر و غرور ؟

حالت خوبه؟؟؟

خدا شفات بده

چته تو ؟؟کدوم تکبر و غرور ؟حالت خوبه؟؟؟خدا شفات بده

برو پیامات بخون باز تا بفهمی چی داری میگی خدا شفات بده بچه داره درباره خودکشی میگه تو بدتر میگی اون پسره دنبال کار خوذشه این میخواد خودکشی کنه یه جوری رفتار میکنید که اگ نخواد انجام بده به خاطر حس گناه انجامش بده گناهش بیافته گردن امثال شما