2777
2789

مامان و بابای من اصلا اهل مقایسه نیستن ولی ما هم دوتا برادر تو فامیل داشتیم همراه من پارسال کنکور بودن

هر وقت میومدن خونه ی ما خودشون یا مادر و پدرشون مدام داشتن راجع به اوضاع درسی من سوال میکردن😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم با پسر دایی مامانم دهنمو صاف کردن ک چرا اون میخواد دکتر شه تو نه

من تو کوچه درس میخوندم اون تو فرزانگان.

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
منم با پسر دایی مامانم دهنمو صاف کردن ک چرا اون میخواد دکتر شه تو نهمن تو کوچه درس میخوندم اون تو فر ...

واقعا امکانات منم نسبت ب اون ۲ تا همونه

من دولتی خوندم بدون کلاس

اونا غیرانتفاعی هردو و کلاس و مشاور و همه چی

این مقایسه کردناخیلی بده ریشه حسادت و کمبوداعتمادبه نفس ها باهمین مقایسه ها شکل می گیره

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
واقعا امکانات منم نسبت ب اون ۲ تا همونهمن دولتی خوندم بدون کلاساونا غیرانتفاعی هردو و کلاس و مشاور و ...

درکت میکنما 

ب هرکیم میگی میگ تلاشتو بیشتز کن برسی بهشون

انگار مثلا خودمون نمیدونیم باید تلاش کنیم

طرف هزار تا ازمون میره و کتاب و کلاس خب معلومه اون بهتره 

مگ قراره چند نفر تاپ قبول شن ک ما سگ دو بزنیم ببینیم میشع یا ن با اونا مقایسع شیم

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
درسته

به کتف چپت بگیر عزیزم تلاش کن واسه هدف و آینده خودت 

حرف بقیه رو بیخیال

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱