2777
2789
عنوان

خب خب کیا خونه شون منفجره❓

91 بازدید | 11 پست

شوهرم رفته مسافرت کاری خونه رو ترکوندم

هر چی کشو بود ریختم بیرون هرچند مثل چی پشیمونم الان ولی چاره ای نیست باید جمع کنم 

لباس های خشک شده باید تا بشن 

یه جاروبرقی 

ظرف های خشک شده باید جمع بشه 

گاز پاک بشه  

چند تا تیکه لباس اتو کردنی دارم 

ناهارمون آماده ست خوشبختانه 

یخچال هم یه طبقه ش باید تمیز بشه 

روی اپن و در کابینت ها تمیز بشه 

شما چه خبر ؟ برنامه تون چیه ؟ بیاید به هم گزارش بدیم اینطوری تند تند همه رو انجام میدیم 

لطفا دخترای مرتب و تر تمیز و سوسه ای که می‌خوان بگن الان خونه شون عین دسته گل میمونه کامنت نذارن مرسی اه 😅

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

خونه ما پر از آت و آشغاله 

باید همه رو بریزیم بیرون ولی اصلا حوصله اش نیست 

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...
خونه ما پر از آت و آشغاله باید همه رو بریزیم بیرون ولی اصلا حوصله اش نیست

تنبل بازی در نیار یه آهنگ یا یه پادکست خوب بذار شروع کن لبست کارهاتو بنویس از یه جا شروع کنی دیگه تا تهش میری 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تنبل بازی در نیار یه آهنگ یا یه پادکست خوب بذار شروع کن لبست کارهاتو بنویس از یه جا شروع کنی دیگه تا ...

درسته باید از یه جایی شروع کنم

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...
سرماخوردم ازدکتربرگشتم توتختم خونم افتضاح نهارندارم😩😩😩

تو برو بخواب فقط قبلش از اسنپ فود هم غذا سفارش بده بیارن برات بخور که وقتی می‌خوابی و بیدار میشی جون گرفته باشی

خودت همیشه مهم تری 

درسته باید از یه جایی شروع کنم

خب لیستت کو؟ 

خب لیستت کو؟

درخواست تعلیق دادم 

هروقت اومدم بیرون شروع میکنم به برنامه ریزی 

اینجا وقتمو میگیره

خونه من الان مرتبه ولی خیلی اینجوری نمی‌مونه😂

میفهمم ، منم دو تا کوچولو دارم که یکی شون هنوز توانمندی برای ایجاد ریخت و پاش نداره ولی اون یکی کاملا کافیه برای ایجاد انفجار 🤣 پسرم هر چی بالش و کوسن توی خونه هست رو میاره وسط واسه خودش ماشین درست می‌کنه میشینه توش رانندگی می‌کنه مثلا 

بعد طی یک حرکت انتحاری سبد های اسباب بازی رو چپه می‌کنه کل پذیرایی میشه اسباب بازی

درسته خودش جمع می‌کنه ولی تا وقتی جمع کنه اون انفجار همونطوری هست 😵‍💫

میفهمم ، منم دو تا کوچولو دارم که یکی شون هنوز توانمندی برای ایجاد ریخت و پاش نداره ولی اون یکی کامل ...

ای جاااان خدا حفظشون کنه 

پسرت عین دختره منه من جمع میکنم اون می‌ریزه دیروز دیدم صداش در نمیاد میگم کجایی میگه بازی میکنم رفتم دیدم کل لحافای کمد دیواری رو‌ ریخته مشغوله😂

ای جاااان خدا حفظشون کنه پسرت عین دختره منه من جمع میکنم اون می‌ریزه دیروز دیدم صداش در نمیاد میگم ک ...

خدا برات حفظش کنه دختر گلت رو ، خیلی خوبه همین که میتونن خودشونو مشغول کنن عالیه واقعا 😍