2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم نظر لطفتهمصنوعی نشده؟امروز رفتم دانشگاه دوستام میگفتن قبلا طبیعی تر بود کاش ترمیم نمیرف ...

ن خیلی قشنگه منک خوشم اومد 

اونا از حسودی میگن نظر خودت مهمه گلم

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

ان شالله به دلخوش استفاده کنه قسمت هر کی هست 😅🤣🤣

هرکی استفاده میکنه مبارکه نترکه.پوست لبتون نازک نمیشه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
گلم بنظرم خیلی خوب شده مصنوعی نیست واقعامیگم هزینش چقدر شد برندش رو میدونی؟

برند نورامیس

هر سی سی ۵۵۰۰

ولی عزیزم اینو بگم بهت ، دفعه اول ی سی سی تزریق میکنن بعد دو هفته نصف بیشترش جذب میشه باید دوباره بری ترمیم 

برند نورامیسهر سی سی ۵۵۰۰ولی عزیزم اینو بگم بهت ، دفعه اول ی سی سی تزریق میکنن بعد دو هفته نصف بیشتر ...

اها خب پس ممنون

منم یجا نورامیس رو برام 3950 میگرفت اتفاقا صبح پرسیدم گفتم ببینم قیمتش چطوره

بله متوجهم ممنون

ان شالله به دلخوش استفاده کنه قسمت هر کی هست 😅🤣🤣

🤭🤭🤭🤭

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

آخیش 🥺خیلی ممنونم

❤️

اها خب پس ممنونمنم یجا نورامیس رو برام 3950 میگرفت اتفاقا صبح پرسیدم گفتم ببینم قیمتش چطورهبله متوجه ...

آره قیمتا متفاوته

متاسفانه تو شهر ما این دکتر کارش خیلی خوبه

وگرنه قیمت مناسب تر هم هست