2777
2789
عنوان

اونایی ک ای اف کردن میاید

153 بازدید | 38 پست

علت هایپرشدن‌ چیه‌ میخوام‌ نشم‌ ک انتقالم‌ انجام‌ بشه همین‌دوره‌. روز10پریودی شیش تا هفت تاتخمک‌داشت‌ هرکدوم‌ازتخمدانام‌ ممکنه هایپرشم‌بااین‌تعداد یا ن بالاترباشه‌تعدادتخمک‌هایپرمیشن؟

عزیزم هایپر شدن از داروی زیاده که اونم به تشخیص پزشکه پس سرخود کاری نکن

در ضمن انتقالت بیفته ماه بعد خیلی بهتره جنینتم بگو بلاست کنن

ان شالله خدا بهت دوتا نینی سالم بده

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین هایپر شدن اصلا ربطی به تعداد تخمک نداره.

قبل عمل یه آزمایش خون می گیرن، استرادیول رو چک کن اگر عدد بالا باشه نشون دهنده هایپر شدنه اصطلاحش ohss

بهتره یکی دوماه تا انتقال زمان بدی، ممکنه منفی بشی و جنین هات هدر بشن. اصلا عجله نکن.

ایشالا به زودی تاپیک مثبت شدن بذاری 🙏

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من این ماه قرار بود ای وی اف کنم کلی امپول زدم اخرش گفتن فولی زیاده ولی رشد خوبی نداری یکی ۷ یکی ۹ یکی ۱۳ دوتا هم ۱۶ دکتر گف اگه پانچکر کنی فقط یدونه جنین برات میمونع و حیفا پولتونو هدر بدین دارو بدیم دو ماه بخور بعد بیا گفتم حالا که دوتا فولی خوب دارم یه ازاد سازی بزنین ای یو ای کنم الان ۱۲ روزه ای یو ای شدم