2777
2789
عنوان

دختر زشت و پررو دیدید تاحالا

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 26 پست
😂😂 من وقتی صحبت میکنم حتی دشمنام هم دوستم می‌دارند

من جاریم خیلی زشته ولی زبونش چربه با همون زبون همرو نگهداشته و هرچی اموال دارنو زده بنام خودش هر هفتم یه جاشو عمل میکنه 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و البته جاری من ،با این تفاوت که اصلا اهل بگو بخند نیست و همیشه طلبکاره و البته پر رو و بی ادب ...حا ...

نه مال من زشت ولی چرب زبونه خیلیا فهمیدن بدجنس و دو روعه اما نمیتونن ولش کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

نه مال من زشت ولی چرب زبونه خیلیا فهمیدن بدجنس و دو روعه اما نمیتونن ولش کنن

من که خیلی راحت حذفش کردم.اصلاااااا دوست ندارم ببینمش ....تو تمام زندگیم هیچ وقت از کسی انقدر

متنفر نبودم...نه قیافه ،نه عقل ،نه زبون خوش ،نه سواد ،نه ادب ....کلا تعطیییییل رسمی فقط بخاطر پول و موقعیت باباش گرفتنش

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

من که خیلی راحت حذفش کردم.اصلاااااا دوست ندارم ببینمش ....تو تمام زندگیم هیچ وقت از کسی انقدر متنفر ...

منم حذفش کردم ولی شوهرم مغزمو خورده ببین این خیلی با سیاسته هروقت رفتیم پیششون یه جنگی بین منو شوهرم راه انداخته ینب دو بهمزنی کرده بصورت نامحسوس ک من بدم بیاد ازش و نریم پیشش بعد از اون طرفم خانواده شوهرم و شوهرمو پر میکنه ک این داره بین داداشا جدایی میندازه ینی عفریته ب تمام معنا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم حذفش کردم ولی شوهرم مغزمو خورده ببین این خیلی با سیاسته هروقت رفتیم پیششون یه جنگی بین منو شوهرم ...

روز سوم فوت پدرشوهرم که همه داغدار بودیم و حالمون خرااااب بوده اومده تولد شوهرمو بهش تبریک گفته بنظرت این آدم عقل داره اصلا؟؟؟؟یا چی ...؟؟شما باشی چی فکر میکنی؟؟

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

روز سوم فوت پدرشوهرم که همه داغدار بودیم و حالمون خرااااب بوده اومده تولد شوهرمو بهش تبریک گفته بنظر ...

فکر میکنم اوسکوله😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاااالییی بودد

این خیلی شوته بیچاره مال من یه نقشه های برات میکشه ینی چرچیلو شکست میده😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تحمل این موجودات فضایی صبر ایوب میخاد خدا صبر بده بهمون

ان شاالله😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40