2777
2789
عنوان

برامون دعا گرفتن همگی بیاین

235 بازدید | 17 پست

امروز همسرم از پشت بام خونه پوست تخم مرغ پیدا کرده زدم تو گوگل خیلیا نوشته بودن برای جدایی این کارو میکنن تجربه ای دارید یانه ممنون میشم بگین😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدهن پرنده افتاده لابد

دقیقا

پرنده های حیلط ماهم گاهی تخم میندازن یهو میبینیم ریخته له شدن

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

عزیزم پرنده وقتی بچه دنیا میاره پوست تخم رو زود میندازه بیرون لونه که شکارچی ها نتونن به راحتی لونه ...

پوست تخم پرنده ها فرق داره عزیزم پوست تخم‌مرغ داخل پلاستیک بوده رو پشت بوم

خیلیا داخل همین نی نی سایت گفتن جادو هست برای جدایی

خخب اخه میگی پشت بوم عزیزم

کسی نرفته اونجا ک

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

خب میتونن پرتاب کنن شدن هم میشه رفت اگه خونه نباشیم

تخم مرغ بود یاتخم کوچیک؟ 

احتمالا ماله منه😂😂

تابستون به اصرار برادرم رفتیم بالا پشتبوم تخم مرغ شکستیم ببینم واقعا پخته میشه یا نه😂😭

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

ما بچه بودیم گاهی آجیلا ک دست میزدیم پوستشون رو پرت میکردیم سر پشت بوم 😂😂

شاید اینم چنین چیزی باشه ، زیاد سخت نگیر بابا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️

چرا الکی با یه پوست تخم‌مرغ خودتو انقد حرص میدی رابطه ای که با یه پوست تخم‌مرغ زوارش از هم‌در بره همون بهتر که نباشه مگه الکیه تا وقتی شما به این قضیه باور نداشته باشی و‌دنبال نشونه هاش نباشی هیچی نمیشه 

چرا الکی با یه پوست تخم‌مرغ خودتو انقد حرص میدی رابطه ای که با یه پوست تخم‌مرغ زوارش از هم‌در بره هم ...

ن من اصلا اعتقاد ندارم اهلشم نیستم چون تو نی نی سایت چیزایی خوندم ترسیدم