2777
2789
عنوان

جاریم لو رفته رفته خونه باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 43 پست

ملت چشونه خداییش بابا یه دقیقه خیانت نکنین ببینین طعم زندگی پاک چیه شاید خوشتون اومد🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این و چرا برگردونن!!!!آدمه مگه،همین که برادرشوهرت نزده نکشتش کلیه سزای آدم خیانت کار بخدا مرگه،چه زن ...

اومده با چاقو بزنتش 

جلو خودشو گرفته 

بنزین آورده زندگیشو آتیش بزنه برادرشوهرم جلو چشاش سیاهی می‌ره میوفته میبرنش بیمارستان

https://daigo.ir/secret/8406056936ناشناس
ادم خیانت کار کثیفه مادر یا پدر خیانت کار حتی قابل توصبف نیس! فاسد

عه چه جالب!! 

دیروز هم تو سایت با یه خانم مسیحی دیگه داشتم صحبت میکردم 

میگن به هرچی فکر کنی بیشتر جلوی چشمت میاد همینه چون دقیقا چند وقتیه چندتا سوال برام پیش اومده بود راجع به مسیحیت 😁

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
یه مرد خوبم که پیدا میشه گیر همچین زنایی میفته ..

حالا من بخدا داماد دایی ایم اومده بود خونمون پا گشا دعوتش کردیم بعد جلوش چایی گذاشتم با هزار خجالت واسه جمع کردم روم نبود به شوهرم گفتم خودت دیگ پذیرایی کن

بعد الان شوهر من پارانوئید داره با این حساب الکی تهمت میزنه شکاک خاک تو سرش 

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰

هر مشکلی هم داشته نباید

خیانت میکرد اونم بیش از حد

چون میگی شوهرش بارها بخشیدش

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

اومده با چاقو بزنتش جلو خودشو گرفته بنزین آورده زندگیشو آتیش بزنه برادرشوهرم جلو چشاش سیاهی می‌ره می ...

کی با چاقو کی رو میخواسته بزنه ؟کی میخواسته با بنزین اتیش بزنه؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اومده با چاقو بزنتش جلو خودشو گرفته بنزین آورده زندگیشو آتیش بزنه برادرشوهرم جلو چشاش سیاهی می‌ره می ...

بمیرممم🥲

خاک دوعالم تو سرش هرچی دردو بلای زنای بساز و خونه دار و سالمه بخوره تو فرق سر اینجور آدم کثافط،

برادرشوهرت اتفاقا بخاطر بچه ها باید از این آدم دور بمونه بچه هارم بگیره،

این لیاقت مادری نداره که،اگ داشت بخاطر بچه هاش اینکارو نمیکرد

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
یه مرد خوبم که پیدا میشه گیر همچین زنایی میفته ..

من امروز چن بار لایک کردم بعد امضاتو دیدم لایکمو برداشتم😂حتی الان

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..