2777
2789
عنوان

کسی تو باسلام غرفه داره راضی باشه

61 بازدید | 14 پست

سلام دوستان .من چند سالی هست لباس فروشی دارم .برنامه ای پیش اومدتقریبا۶.۷ماه مغازه بسته موند .الآنم تصمیم گرفتم جمع کنم .ولی آف هم میزنم اون چیزی که می‌خوام نمیشه .یه نفر پیشنهاد داد تو باسلام بفروشم .به نظر شما میتونم لباس ها رو اونجا بفروشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم 

من اتفاقا هروقت از باسلام چیزی خریدم خیلی راضی تر بودم.  

الان خیلی از خانما، که میخان منبع درامد داشته باشن و دنبال یه آنلاین شاپ امن و درست هستن،  یا تو باسلام غرفه میزنن یا تو ایتا کانال. 

بزن حتما.  ان شاالله خدا به کسب و کارت برکت و روزی فراوان بده.  

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

ما که بیشتر خریدامون از باسلام هستش بنظرم شروع کن غرفه بزن خیلیا از باسلام خرید میکنن

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
فعلا عکس نذاشتم .شک داشتم موفق میشم یانه

اسی هودیات حدودا چه قیمته؟

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
اگه بدونم فروش میره .درصدش مشکلی نیست .ا

خب توکل کن بزارشون

نگاه کن به غرفه هایی که فروش بالا دارن

تا بدونی مردم رو چه چیزایی جذب میکنن

السلام‌علیک‌یا‌اباصالح‌المهدی🙏💚
مرسی از انرژی مثبتی که بهم دادین

قربونت برم فقط شروع کن مطمئن باش موفق میشی منم میخوام ی کار شروع کنم دعا کن موفق شم 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖