2777
2789

نمیدونم با دوستام دنگی میریم کلی چیز میخورم دونگ هرکس یه نزدیک ۲۰۰ یا صد و خورده ای میشه😅

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو عمرم دوبار کافه رفتم که سفره خانه قدیمی بود که بعدا بخاطر قدمتش موزه شد..تبریزیا میدونن کجا رو میگن سفره خانه شهریار..البته الان بازم یه بخشش سفره خانه هست 

یادش بخیر ۱۰سال پیش با عشقم رفتم 

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

بستگی داره با بچه بری یا بدون بچه ، شام هم بخوری یا نه 

سرویس چای و قل...۲۰۰ 

کیک ۴۰  ۵0

شیک حدود 70 

نوشیدنی های گرم هم حدود 50 

شام هم بستگی داره چی بگیری 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من دوسش دارم🥲😂هم موکا هم ایس موکا🥲😂

من یبار خوردم شد اولین و آخرین بارم😂

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

بستگی داره چی بخوریم با خواهرم یا شوهرم بریم ۱میشه آبمیوه و کیک 

با دوستام ۱خورده ای میشه

ولی غذا خوردن ۲خورده ای میشه

خانوادگی بریم۵اینا میشه

بازم میگم بستگی داره چی سفارش بدی الان آبمیوه ها زیر۴۰۰نیست و همینجور کیک یا باقلوا و... چیزای دیگشون

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

فک کنم خودت کافه داری😂😂

نه😂😂 ولی عاشق تنوع و خوش گذرونی ام

دوس دارم هر کافه ای که تو شهر هست حداقل یبار برم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️