2777
2789
عنوان

ازوقتی چله نادعلی کبیرگرفتم ماشاالله زندگیم از این رو به اونروشده

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 42 پست
و منی که کلی چله گرفتم حدیث کسا معراج یاسین نماز شب جعفر طیار یه خواسته هم بیشتر ندارم اینجوریمذتیست ...

چرا عزیزم توکلت بخدا باشه اینجوری نگو. نیت کن روزی۷بار تا۴۰روز انشاالله که حاجتت رو میگیری. (شاید این تاپیک یه نشانه باشه برات عزیزم)

خداوندا تویی حامی وحاضر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم ۴۰ روزه خوندن هر روزه ی دعا چقدر زمان میخواد؟ مثلا نیم ساعت؟ یک ساعت؟ چقدر؟

روزی۷بار تا۴۰روز هرروز هم کلا۱۰دقیق وقت میبره. خیلی راحته. منکه حفظم شد تواین۴۰روز☺️

خداوندا تویی حامی وحاضر
روزی۷بار تا۴۰روز هرروز هم کلا۱۰دقیق وقت میبره. خیلی راحته. منکه حفظم شد تواین۴۰روز☺️

خب خدا رو شکر

ان شاالله حاجت روا باشی

من برا این پرسیدم که اگه خیلی وقت بگیره من وقت ندارم بخونم ولی اگه کوتاهه شروع کنم چون ی حاجت دارم که دیگه تقریبا داره برام محال میشه

منم ببر توگروهتون

عزیزم تموم شد. میتونی تاپیک بزنی و گروه برنید. روش خاصی هم نداره. (نیت) (روزی۷بار)(تا۴۰روز) دعای (نادعلی کبیر) روزی هم دقیقه وقت میبره

خداوندا تویی حامی وحاضر
خب خدا رو شکران شاالله حاجت روا باشیمن برا این پرسیدم که اگه خیلی وقت بگیره من وقت ندارم بخونم ولی ا ...

انشاالله تک تکون حاجت روا بشید وبیاید اینجا تاپیک بزنید.🤲🤲🤲🤲

خداوندا تویی حامی وحاضر
چرا عزیزم توکلت بخدا باشه اینجوری نگو. نیت کن روزی۷بار تا۴۰روز انشاالله که حاجتت رو میگیری. (شاید ای ...

انشالله 

مرسی گلم اینم به چله های دیگم اضافه میکنم ببینم چی میشه 💔♥️

خدایا مرسی ♥️