2777
2789
عنوان

کسی با شرایط من باید چیکار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 42 پست
چجوری عوض شد همسرت این مشاوره هم نتونست درستش کنه در این حد هستا

با دعوا نمیشه با بحث نمیشه شوهرمن وحشتناک بود وحشتناک سعی کردم تا میتونم خودمو خوب جلوه بدم از اون عروس خوب ها !!!!اونا حرسشون در میومد پاچه میگرفتن و شوهرمم میدید یواش یواش پشتمو گرفت اومد سمت من فهمید اونا تمام رفتاراشون تطاره و از من متنفرن و اینکه خلاصه شوهرم الان هر کاری میکنه اول از من نطر میخواد بعد اب میخوره

با دعوا نمیشه با بحث نمیشه شوهرمن وحشتناک بود وحشتناک سعی کردم تا میتونم خودمو خوب جلوه بدم از اون ع ...

درسته بعد۱۰سال۱۲سال میفهمن چخبره طبیعیه صبربایدبکنی 

۷۵.۹۲۸۰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😞اين كه اشتباهات شونو نمى پذيرن بدتره ولى اميدوارم خداى مهربون كمكت كنه و زندگيت بيفته رو غلطك خوشب ...

دقیقا کاش بفهمن قربونت برم مهربونم خیر و برکت و عشق همیشه در زندگیت در جریان باشه 💗 

با دعوا نمیشه با بحث نمیشه شوهرمن وحشتناک بود وحشتناک سعی کردم تا میتونم خودمو خوب جلوه بدم از اون ع ...

جدی عزیزم کاش منم امتحان کنم روشتو شاید درست شد دیگه چیکارا میکردی راهنماییم میکنی

جدی عزیزم کاش منم امتحان کنم روشتو شاید درست شد دیگه چیکارا میکردی راهنماییم میکنی

من تجربه ام تقریبا دو سال طول کشید برای هر چیزی من پیش قدم بودم مهمونی هاشون تولداشون خریداشون قلبا متنفر بودم اما فقط تطاهر میکردم ..شوهرم میدید که من چقد خوبم اونا چطور جواب میدن اگاه شد چشمش باز شد حتی وقتی خواهرش تحمل نکرد دهنشو وارد به دخالت جلوی جمع دسش رو بلند کرد اونجا بود که فهمیدن نباید با دم شیر بازی کنن الان بهم میگن سیاست مدار بخواد دعتشون کنه اول به من میگه بخوای جای بریم باهاشون از من اجازه میگیره مهمونی بریم اول به من میگه خلاصه توجیه ش کردم 

آفرین عزیزم

با سیاست باش با دعوا جنگ دادو بیداد به هیچ جا نمیرسی و ادم بده میشه سعی کن تو خوب مجلس باشی اونوقت اونان کهاون روی خووشونو نشون میدن برای زندگی و ارامش که الان داریم خیلی جنگیدم جیلی و جاهای مجبوری که با صبر پیش ببری

اون روز میگه لک صورتمو دیدی میگم ن میگه معلومه آدم رو تحویل نمیگیره گفتم ربطی ندارد من زیاد به چهره ...

خیلی رو مخه خدا کمکت کنه

لرم ساده قلب خوب...  مامان آریا و رایان جون