2777
2789
عنوان

اگه فک میکنی حالت خوب نیست ظرفا رو بشور 🌝

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 42 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنده خدا همیشه میشوره خیلی کم پیش میاد ظرفا رو گردن بگیرم

حدا حفظش کنه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
والا خسارت مالی میزنی جبران ناپذیر 😂

آره چند بار شکستم وقتی خریدم اینقدر گرون بود الان دیگه دلم نمیاد بشکنم بازم خیلی اعصابم خورده دلم می‌خواد یه چیزی رو خراب کنم اما شرایط مالی اجازه نمی‌ده 😂😂😂

😂😂😂😂پاشم برم پارک

پاشو برو من یه روزایی اصنن حوصله ی درس خوندن ندارم میرم پارک یکم بازی میکنم برم میگردم تایه هفته روهوام😂یه دوست متاهل دارم به اونم پیشنهادش کردم محل کارشوهرش روبه روی پارک نزدیک خونشونه گفتم فک کن بری پارک بالای سرسره باشی همکارای شوهرت بگن اون خانم تو نیست🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂فقط جمعه هانرووو فسقلیا میان همشم ازاون طرف سرسره میزنن بالا حادثه می آفرینی🥲😂🤦‍♀️

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕
عزیزم تاپیک‌هاتم خوندم. کم پیش میاد اینجا کسی اهل مطالعه و فکر باشه. موفق باشی🍀🍂🍀البته باذاجازه ر ...

لطف داری عزیزم، ممنونم که وقت گذاشتین

ایام بکام❤

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند.