dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12917 عنوان 🙃🙃🙃🙃 121 بازدید | 16 پست درآمد ماهانه ۹ تومن برای یه خانوم از هفت صبح تا دو بعد از ظهر خوبه به نظرتون ،تاپیک ثبت نمیشد اینجوری عنوان زدم خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍 امروز | 11:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
80azadeh عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 458 اره یه روزی مینویسم از اینکه سخت بود ولی من رسیدم به چیزی که لایقم هست✨❣️
first__ladyy عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 3838 اره این تایم کاری خوبه برا خیلیا از صبح تا شب این حقوقو میدن نمیصرفه اصلا
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12917 اره بد نیست متوسطا دیگه زورم بیشتر از این نمی رسه دوتا بچه هم دارم تو خونه کار میکنم خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12917 اره این تایم کاری خوبه برا خیلیا از صبح تا شب این حقوقو میدن نمیصرفه اصلا آره خب من قالی میبافم ،عوضش منم تو این تایم باید پشت سرهم هی ببافمم خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
shahrzadamir عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 457 دیگه زورم بیشتر از این نمی رسه دوتا بچه هم دارم تو خونه کار میکنم ب نظرم خوبه
first__ladyy عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 3838 آره خب من قالی میبافم ،عوضش منم تو این تایم باید پشت سرهم هی ببافمم انشالله خدا به کسب و کارت برکت بده عزیزم🤲😘برای کس دیگه میبافی یا نه خودت فروشنده ای
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12917 انشالله خدا به کسب و کارت برکت بده عزیزم🤲😘برای کس دیگه میبافی یا نه خودت فروشنده ای نه خودم فروشنده ام خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12917 انشالله خدا به کسب و کارت برکت بده عزیزم🤲😘برای کس دیگه میبافی یا نه خودت فروشنده ای مرسی عزیزم خدا قلبت و از اینم بزرگتر کنه ❤️ خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12917 نسبت به بقیه شغلا و ساعت کاربتون خوبه ...شغلتون چیه قالی میبافم تو خونه،منم این تایم و هی پشت سرم هم باید بشینم دار قالی هی ببافمم خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1851 دیگه زورم بیشتر از این نمی رسه دوتا بچه هم دارم تو خونه کار میکنم چه کاریه عزیزم؟ هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
first__ladyy عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 3838 نه خودم فروشنده ام خیلیم عالی تو دیوار و اینستاگرام و اینا فعالیت کن انشالله مشتریتم بیشتر بشه❤