2777
2789
عنوان

🙃🙃🙃🙃

121 بازدید | 16 پست

درآمد ماهانه ۹ تومن برای یه خانوم از هفت صبح تا دو بعد از ظهر خوبه به نظرتون ،تاپیک ثبت نمیشد اینجوری عنوان زدم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بد نیست متوسطا

دیگه زورم بیشتر از این نمی رسه دوتا بچه هم دارم تو خونه کار میکنم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
اره این تایم کاری خوبه برا خیلیا از صبح تا شب این حقوقو میدن نمیصرفه اصلا

آره خب من قالی میبافم ،عوضش منم تو این تایم باید پشت سرهم هی ببافمم

انشالله خدا به کسب و کارت برکت بده عزیزم🤲😘برای کس دیگه میبافی یا نه خودت فروشنده ای

نه خودم فروشنده ام

انشالله خدا به کسب و کارت برکت بده عزیزم🤲😘برای کس دیگه میبافی یا نه خودت فروشنده ای

مرسی عزیزم خدا قلبت و از اینم بزرگتر کنه ❤️

نسبت به بقیه شغلا و ساعت کاربتون خوبه ...شغلتون چیه

قالی میبافم تو خونه،منم این تایم و هی پشت سرم هم باید بشینم دار قالی هی ببافمم

دیگه زورم بیشتر از این نمی رسه دوتا بچه هم دارم تو خونه کار میکنم

چه کاریه عزیزم؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃