2777
2789
عنوان

تاپیک پانکچر و ivf موفق

49 بازدید | 13 پست

سلام دوستان گلم من خیلی سرچ کردم و درموردش تحقیق کردم ivf  و پانکچر موفق بیاید درموردش صحبت کنیم انشالله که این راه طولانی و سخت موفقیت آمیز و مثبت اتفاق بیفته ❤️❤️

چه کارهایی کردین واسه مثبت شدن چندسالتونه و چندوقت اقدام بودین ؟

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله

من ۲۸ سالمه و ۶ سال پیش ivf شدم که نمیدونستم اصلا چه کارهایی باید انجام داد واسه یه ivf موفق 

از ۱۵ تا تخمک فقط ۵ تا جنین شد که متاسفانه منفی شد 

البته من ازدواج دوم هستم تخمدانهام پی سی او و همسر سابقم اسپرم ضعیفی داشت...

الان هم در زندگی جدیدم همسرم مشکلی نداره و تخمک‌های من هنوز تنبلی داره و دارو مصرف میکنم واسه سیکل پانکچر و آی وی اف

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون سری قبل نمیدونستم چیکار کنم تا تخمک با کیفیتی داشته باشم همشو انگار از دست دادم 😞

میترسیدم دیگه هیچوقت باردار نشم و تخمک‌های که ازم کشیدن و از دست بدم ولی پارسال آزمایش پرولاکتین دادم و ذخیره تخمدانم خداروشکر خوب بود باز اقدام کردم واسه پانکچر نمیخوام باز معطل بشم و چندماه دارو مصرف کردم و متاسفانه باردار نشدم به دکترم گفتم میرم پانکچر و انشالله تخمک و جنین خوبی تشکیل بدن برامون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اول دکتر خوب با مرکز خوب انتخاب کن چون این خیلی مهم

بله این مهمه ولی مهم تر از این داشتن تخمک با کیفیت و اسپرم قوی هست ..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس مکمل هم خودت هم همسرت از سه ماه قبل بخور مخصوصا ژل رویال قرصش اون عالی آبگوشت هفته دوبار بخور عسل سیاه دونه آجیل بادام کلن اون سه ماه خودت تقویت کن که تخمک هات با کیفیت باشه جنین زیاد تشکیل بشه انتقال راحت باشه 

دو روز هست که آمپول سینال درجه ۳۶ استفاده میکنم و آمپول منوتروپین دوتا باهم میزنم شکمم و گرم نگه میدارم روغن سیاه دونه میزنم البته من چندماه که سبک زندگیم و عوض کردم خیلی تاثیر داره مغزیجات خیلی عالیه خودم دارم حس میکنم فولیکولام دارن رشد میکنن چون کمر درد شدید دارم انشالله که تخمک های خوبی ازم بگیرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس مکمل هم خودت هم همسرت از سه ماه قبل بخور مخصوصا ژل رویال قرصش اون عالی آبگوشت هفته دوبار بخور عسل ...

همین کارو کردیم عزیزم همسرم مکمل استفاده میکنه حتی لتروزول هم بهش دادن تقریبا دوماه هست هردو مصرف میکنیم ویتامین ها خیلی مهم هستن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله این مهمه ولی مهم تر از این داشتن تخمک با کیفیت و اسپرم قوی هست ..

خودم ناباروری بدون علت داشتم البته پی سی او هستم ولی با دارو خوب میشدم دو سال من دنبال ای وی اف بودم سه بار پانچکر یه بار انتقال یعنی به معنی واقعی من نا امید شدم میخواستم پریود بشم برم انتقال که بعد از یک ماه تاخیر تست مثبت شد هنوز باور نمیکنم هر چی خدا بخدا همون میشه پس استرس نگیر من با اینکه پریود بشدت منظمی داشتم ولی جرعت تست گذاشتن نداشتم اونم با شوهرم دعوا م شد عصبانی شد اون به زور گرفت 

خودم ناباروری بدون علت داشتم البته پی سی او هستم ولی با دارو خوب میشدم دو سال من دنبال ای وی اف بودم ...

عزیزم منم ماه به ماه پریود میشم و با دارو تخمک‌های عالی داشتم ولی متاسفانه آزاد نمیشد!!! مثلا سینال اف میزدم تخمک‌های چندتا ۱۸ و ۲۰ و ۲۴ تخمدانهام پر میشد از تخمک و هایپر میشدم خود به خود اما آزاد نمی‌کرد دکترا میگفتن pco ولی آخه منی که ماه به ماه منظم و دقیق پریود میشم چرا اینو بهم میگن!!!😞 تصمیم گرفتم دوباره با اسپرم قوی برم جلو چون همسر سابقم اسپرم ضعیف بود جنین زیادی تشکیل ندادن برام...

عزیزم خداروشکر باردار شدی خدا بچتون برات حفظ کنه ..

شما چرا چندبار پانکچر کردین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام‌منم پارسال‌پانکچرکردم‌۱۵تاتخمک‌داشتم‌۸تاجنین‌تشکیل‌شد

سلام دوست عزیزم چندسالته و مشکلتون چیه؟

باردار شدین؟ چه داروهایی مصرف کردیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام وقت بخیر دوستان

من سال 92 تخمک کشی و انتقال رو انجام دادم و الان یک پسر دارم 

تابستان امسال هم تخمک کشی رو انجام دادم الحمدلله هشت تا جنین فریز دارم 

الان می خوام برم برای انتقال

دیروز 13 قائدگی بود دکتر گفت ضخامت آندومتر کمه باید منتظر بمونم 

نمی‌دونم این دفعه چی میشه ولی می خوام دعا کنید نتیجه بده چون دیگه نمیام