2777
2789
عنوان

از استرس حالم بد شده

148 بازدید | 15 پست

از صبح یکجوریم ، خسته شدم از بس حرص زندگی رو زدم 

رشته دانشگاهی دلخواهم رد نتونستم قبول شم یعنی اصلا صدم رو نذاشتم ، الان هر کی رو میبینم حسرت میخورم 

فک میکنم فقط بچه های پزشکی و پیراپزشکی آدمن 

شکست عشقی هم خوردم و میرم تو اینستاگرام حالم بد میشه کسی ک دوسش داشتم ازدواج کرد و  پسره هنوز ب درآمد و ثبات آنچنان خوبی نرسیده برای دختره گرفته آرایشگاه زده ک بیا و ببین چ دستگاه هایی براش خریده 

حالا شوهرهای ما زورشون میاد سر سفرش نون بخوریم 

خسته شدممممم

چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ استرس دارم 

کاش خدا انقدر بمن سخت نمی‌گرفت،  هر روز تو دلم دارن ظرف میشورن، امروز از بس استرس داشتم ک نگو 😭 

برام دعا کنید این عنتر آقا رو فراموش کنم و یک شغل خوب پیدا کنم ، گناه دارم ، ثواب داره برام دعا کنید 😭😭😭💔💔💔💔💔

من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه هنوز

پس از کجا میدونی شوهرت خوب نیست؟؟

شاید قراره خدا همه سختیاتو با یه شوهر خوب جبران کنه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
پس از کجا میدونی شوهرت خوب نیست؟؟شاید قراره خدا همه سختیاتو با یه شوهر خوب جبران کنه

خوب دوربرایام رو میبینم از بس شوهراشون حسوده و بخیلن ک نگو ،با این مقایسه میکنم میگم شوهر ما بود آرایشگاه نمیزد هیچ نمیومد وقتی هنوز خودش ب ثبات مالی نرسیده برای زنش یک دستگاه لیزر چند میلیاردی بخره 

نمیدونم ولی از بس همش فشار رومه دیگه نمیتونم 😭

خوب دوربرایام رو میبینم از بس شوهراشون حسوده و بخیلن ک نگو ،با این مقایسه میکنم میگم شوهر ما بود آرا ...

اولا حسادت نکن و بگو خدایا شکر ک یه دختر کنار شوهرش حالش خوبه

حتی اگ قبلا عشق تو بوده پسره، ولی قسمت اونه

دوما با دوروبریات چکار داری

تو درست انتخاب کن

پس خدا عقل داده واسه چی؟؟؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
خوب دوربرایام رو میبینم از بس شوهراشون حسوده و بخیلن ک نگو ،با این مقایسه میکنم میگم شوهر ما بود آرا ...

بابا ولش کن تو هم مثل من فیلم درام درست میکنی، دنیا اصلاً قابل پیش بینی نیست 😅

بعدم از الان رو شخصیتت و کارت تمرکز کن و رشد بده خودتو ک کسی سر راهت قرار بگیره ک از همه اینا بهتر و بالاتر باشه

اولا حسادت نکن و بگو خدایا شکر ک یه دختر کنار شوهرش حالش خوبهحتی اگ قبلا عشق تو بوده پسره، ولی قسمت ...

خوب یعنی تو بودی کسی ک دوسش داشتی اینجوری برای یک دختر دیگه محبت می‌کرد حسودی نمیکردی ؟؟؟؟

بابا ولش کن تو هم مثل من فیلم درام درست میکنی، دنیا اصلاً قابل پیش بینی نیست 😅

من اصلا این چند روز حالم خیلی بده 

اصلا از موقعی ک از این عنتر آقا خوشم اومده حالم بده 

آره منم سناریو زیاد میبافم حالا فک کنم ۱ درصدش هم درست نباشه 😭😄

اولا حسادت نکن و بگو خدایا شکر ک یه دختر کنار شوهرش حالش خوبهحتی اگ قبلا عشق تو بوده پسره، ولی قسمت ...

هههییی خدا فقط داره منو زجر میده کلا بدبختم 

خدایی تاپیک آخرمو ببین 😂

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

خوب یعنی تو بودی کسی ک دوسش داشتی اینجوری برای یک دختر دیگه محبت می‌کرد حسودی نمیکردی ؟؟؟؟

وقتی زن و شوهر شدن فقط و فقط آرزوی خوشبختی مسکردم براش