2777
2789
عنوان

کیا از میلی طلا میگیرن 😥یعنی پولم و خورد 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تواین مملکت به چیزی نمیشه اعتماد کرد یهو دیدی یه روزهمه پول مردم کشید بالا دررفت صاحب این میلی

بخدا همسترم همین طوری بود آخرشم رید🤪😂😂😂😂

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
موفق باشیفقط سیم کارت به نامت میخوادبعد با کد معرف خودت دعوت کنی بابت هر دعوت ۲۰ میلی هم بهت میده

میگممممم

اگه یه روز مثل این کوروش کمپانی یه شبه پول و بخورن و برن چی؟

من چند شبه باهاش اشنا شدم. حالا خریدم داشتم، ولی خب ته دلم صاف نیست باهاش.

واسه مبالغ الا میشه بهش اعتماد کرد؟!

تواین مملکت به چیزی نمیشه اعتماد کرد یهو دیدی یه روزهمه پول مردم کشید بالا دررفت صاحب این میلی

حکایت بی اعتمادی شما حکایت مردم قدیمه

که وقتی بانک ها اومدن بازم ترجیح دادن پول زیر سرشون باشه

خب الان عصره دیجیتال کسب درامد انلاینه

همه چی از حالت فیزیکی به سمت دیجیتال میره

اینا از صدجا مجور دارن اتحادیه طلا و...

الکی که نیست 

میگممممماگه یه روز مثل این کوروش کمپانی یه شبه پول و بخورن و برن چی؟من چند شبه باهاش اشنا شدم. حالا ...

نمیدونم

طلات به حد چند گرم رسید

از دیوار طلای بدون کارمزد با فاکتور و معالمه در طلافروشی بخر

مگه بابت همستر پولی دادی؟اخرم پول شد ولی ناچیز الانم ی ارز دیجیتال معامله میشه دیگه

چیزی که همگیر بشه آینده خوبی نداره

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

نترس یا میاد حسابت یا میشینه کیف پول. شاید یکم طول بکشه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
نمیدونمطلات به حد چند گرم رسیداز دیوار طلای بدون کارمزد با فاکتور و معالمه در طلافروشی بخر

عزیزم برای خرید طلا از دیوار به چه نکاتی باید توجه کنم؟

چون طلاش دست دومه فقط هزینه ی خود طلای خام و میدیم دیگه درسته؟ 

چندتا طلافروشی باید ببریم؟ کلا روالش چیه؟!

عزیزم برای خرید طلا از دیوار به چه نکاتی باید توجه کنم؟چون طلاش دست دومه فقط هزینه ی خود طلای خام و ...

من طلا فروختم دیوار اونم با کارمزد ۵ درصد

که خرید طلا نکات بیشتری از خرید داره

حتما دو سه جا ببر نشون بده

حتمااا فاکتور بگیر

عکس از کارت ملی طرف بگیر بدون به کی داری میفروشی

به طلا فروش بگو حتما طلا رو سنگ محک بزنه

و مشخصات و وزن طلا با فاکتور یکی باشه

النگو و زنجیر هایی که قفل بزرگ دارن هم نگیر چون شنیدم مفتول دارن

طلای بدون نگین بردار

من طلا فروختم دیوار اونم با کارمزد ۵ درصدکه خرید طلا نکات بیشتری از خرید دارهحتما دو سه جا ببر نشون ...

ممنونم عزیزم. فقط یه سوال

چرا با کارمزد؟ منظورم اینه که اگه طرف بخواد کارمزد بده که نیره مستقیما از طلافروشی میخره 🧐

من فکر میکردم سود و کارمزدی نداره. همونطوری که به طلا فروش میفروشیم و فقط قیمت طلای خام و محاسبه میکنه و به اون نرخ ازمون میخره

ممنونم عزیزم. فقط یه سوالچرا با کارمزد؟ منظورم اینه که اگه طرف بخواد کارمزد بده که نیره مستقیما از ط ...

طلا تو دیوار کامزد توافقی داره مثلا  قیمت تابلو،ی درصد ۲ یا ۳ یا ۵ یا ۷

یا نهایتا بگه صد بالا تابلو

ولی طلا فروشی چی؟ میگه مثلا ۲۰ درصد ، اجرت و مالیاتم حساب کن نهایت ی گرم ی تومن گرون از قیمت تابلو برات میفته

هر جور بخری برد کردی

ولی بگرد دنبال اگهی که طرف نیاز داره به پول و قیمت تابلو یا درصد خیلییی ناچیز بخری چون طرف بخواد بره بیرون بفروشه صد زیر تابلو ازش میخرن