2777
2789
عنوان

کیا رو دست و پاشون زگیل داشتن و درمان کردن😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 55 پست
فک کنم هست عطاری داره یا کلا خریدنیش هست من تست کردم واقعا خشک میکنه ولی ی مشگلی ک هست ی ماده ای داخ ...

جدیی یعنی عطاریم دارههه چنبار بزنم شما چندوقت استفاده کردین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با گوش پاک کن بزن بعد زینک بزن روش چسب بزن تا چن روز اصن بازش نکن تا بیفته

زینک برا چیه ؟چسب واجبه؟ ب محض اینکه میزنم سفید میشن میسوزه دستم همون لحظه و بعدم میخاره فرداش همون سفیدیا پوست پوست میشن و روزای بعد خشک میشن و کنده میشن سریع 

ببین من داشتم یه میله نازکو روی گاز داغ کردم زدم به زگیل هرطرفشو سوزوندم قشنگ سیاه شدو افتاد

وای دلشو ندارم یکی نیست ازمن هم رو پامه هم پشت دستم هم ساق دستم دلشو ندارم

روی پای پسرم بود هر جا رفتیم گفتن باید باید جراحی بشه دربیاد رفتیم دارخونه یه پماد زینک با یه قطره داد زینک رو میزدی دور زگیل اون قطره رو با چوب گوش بهش میزدیم یه هفته زدیم حتی جاش نموند

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن
زینک برا چیه ؟چسب واجبه؟ ب محض اینکه میزنم سفید میشن میسوزه دستم همون لحظه و بعدم میخاره فرداش همون ...

نباید روش باز بمونه زینک و قطره خیلی خوبه واقعا ریشه کن میشن و خشک میشن 

جدیی یعنی عطاریم دارههه چنبار بزنم شما چندوقت استفاده کردین؟

فک کنم عطاری 

یا تجاریش توی داروخانه باشه 

من فقط یکبار زدم در حد دو قطره روی ساق دستم ی زگیل زمخت گوشتی بود 

اول جمع شد و دورش بشدت قرمز و حالت خارش پیدا کرد و خشک شدبعد ی حالت شبیه لک سوختگی موند ک سر دوسه هفته خوب شد

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
فک کنم عطاری یا تجاریش توی داروخانه باشه من فقط یکبار زدم در حد دو قطره روی ساق دستم ی زگیل زمخت گوش ...

میرم امروز بخرم واقعا حالمو گرفتن از من چنتا هستن مخصوصا رو مچ پام همینجور قطاری شکل گرفتن