2777
2789

تاالان سه تا شیشه ازین قطره های زگیل تموم کردم از وقتی ۴ می باز کردم تو همین حالت موندن تغییر نمیکنن

مطب برم بسوزونم هزینش بالاس کسی بوده با همین قطره درمان کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شنیدم میگن شیره ی درخت انجیرخشکش میکنه

یکی هم یادمه تو همین سایت نوشته بود سرکه سیب رو میزده به پنبه با چسب میذاشته روشون خوب شده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

من

کف پام بود

ایی شکلیم نبود

مثل ریشه بود 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
منکف پام بودایی شکلیم نبودمثل ریشه بود

ریشه چجوری؟ ببین واسه من بزرگ بودنا از بغل ک نگاه میکردم برامده بودن و بالاش شبیه گل کلم بود الان تخت شدن ولی نمیرن لامصبا

اخه شیره از کجا گیر بیارم سرکه زدم جواب نداد

فک کنم هست عطاری داره یا کلا خریدنیش هست 

من تست کردم واقعا خشک میکنه 

ولی ی مشگلی ک هست ی ماده ای داخلشه انگار سمیه یا اینکه مضره 

بشدت میسوزونه و قرمز و متورم میکنه 

اگ زیاد استفاده بشه ضررداره 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
اسی یه چسب هایی هستن من استفاده کردم روی گردنم خیلی کوچیک میکنه و سیاه میشه بعد به مرور زمان باید بر ...

چسب زگیل هستن اونام زدم فایده نداشتن قطره بهتر میسوزونه واسه منم دوساله ولی فقط اینباره ک مرتب دیگیرم چون خیلی زیاد شدن رو پام هست رو ساق دستمم زده