2777
2789
عنوان

قد و وزنم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 68 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پزشکی زاهدان نیمسال دوم

عزیزم تحقیق کردی درمورد زاهدان؟

منم میخواستم زاهدان بزنم انقدر همه منو ترسوندن جرات نکردم

دوستام میگفتن دخترای شیعه رو سر میبرن یا کلا شیعه هارو اذیت می‌کنند حقیقتا من ترسیدم منصرف شدم

شما برای ثبت نام رفتی جو اونجا چطوری بود؟

عزیزم تحقیق کردی درمورد زاهدان؟منم میخواستم زاهدان بزنم انقدر همه منو ترسوندن جرات نکردمدوستام میگفت ...

اره تحقیق کردم شهرشم رفتم دیدم

نه بابا اصلا از این خبرا نیس دختر دایی خودمم همونجا درس خونده پزشکه یه همشهری دندونپزشک هم داریم اونجا درس خونده 

معلم هامم پنچ شش تاشون زاهدان خوندن خیلی راضی بودن 

زاهدان اسمش بد در رفته ولی خیلی شهر آرومیه 

مرد هاشم به شدت با غیرت و چشم پاک هستن کلا بهت میگن آبجی یا اگه سنشون بالا باشه میگن دایی یعنی مثلا تو مثل بچه ی خواهر خودمونی🙃

رفتم ثبتنام شهرش که خب یه مقدار محرومه ولی بسیار آروم و بی سر وصدا

دانشگاه عالی بود اصلا باورت نمیشه تو زاهدان باشی عین شهر های دیگه حتی بهتر و باکلاس تر 

منتها از نظر بنزین ما خیلی به مشکل خوردیم چون با ماشین خودمون رفته بودیم اونجا بنزین گیر نمیومد

منمولی اصلا نخوندم این دو سال فقط امتحانات مدرسه همیشه نمره اول بودم هوشم خوبه بنظرت میرسم امسال فیز ...

اره خیلی خوب شدی من یکی از دوستام از سال دهم خوند ۱۴ هزار اورد تو عالی اوردی

پارسال و پیارسال چی اوردی رتبت چن شد

سال اول چون پیش زمینه ای از دهم و یازدهم نداشتم خیلی سخت بود برام ۳ پایه رو جمع کنم ۲۵ هزار منطقه آوردم امسال شد ۱۲ هزار تا ببینم سال دیگ چی میشه😆

سال اول چون پیش زمینه ای از دهم و یازدهم نداشتم خیلی سخت بود برام ۳ پایه رو جمع کنم ۲۵ هزار منطقه آو ...

ان شاءالله امسال پزشکی تو شاخشه😍😍

ما یار ندیده تب معشوق کشدیم...