2777
2789
عنوان

فقط 6تومن از حقوق مونده حالا چجوری تا اخر ماه مدیریتش کنم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ جالبه اینو نشنیده بودم مرسی ک گفتی لاقل ی خوراکی میشه خرید با این

دقیقا خوراکی های بچه هاتو باهاش بخر

قربونت

پر روزی باشید ان شاءالله

چیز خوبیه

من به خیلی ها معرفی کردم

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

وای الان دقت کردم ب پروفایلت 🤣خیلی بامزستاره حتما اینو نصب میکنم جالب بود

مرسی عشقم

😅😅🥰🥰

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

باور کن خودم ب این سن لقمه نمیتونم بخورم دلم نمیاد لقمه بدم بخورن کیک خونگی فکر خوبیه

وا عزیزم لقمه چرا دلت نمیاد بهتر از این‌کیک هاس ک صد نوع افزودنی و شکر و چربی داره 😐

برای بچه ها برو از فروشگاه هایی که تخفیف میدن خوراکی بخر 

به اندازه یه ماه بخر اینجوری سودش معلوم میشه... 

من همیشه این کارو میکنم 

البته من بچه مدرسه ای ندارم برا شوهرم میخرم😅

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
وا عزیزم لقمه چرا دلت نمیاد بهتر از این‌کیک هاس ک صد نوع افزودنی و شکر و چربی داره 😐

اره میدونم ناسالمه ها ولی چون خودم دوست ندارم بخورم به اینام هیچوقت ندادم دیگه عادت کردن متاسفانه

بخدا میان تعریف میکنن مامان فلان دوستم دلش خوراکی میخواس بهش دادم یبار تجربه کنه چون مامانش همیشه براش لقمه میزاره درواقع خوراکیایی ک میخرم خودشون نصفشو میخورن

باور کن خودم ب این سن لقمه نمیتونم بخورم دلم نمیاد لقمه بدم بخورن کیک خونگی فکر خوبیه

صبح یه کم زودتر پاشو براشون کتلت و کوکو و سیب زمینی سرخ کرده بذار 

یه وقتی الویه درست کن یه وقت ماکارانی 

اتفاقاً بچه ها این غذاها رو دوست دارن که 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
برای بچه ها برو از فروشگاه هایی که تخفیف میدن خوراکی بخر به اندازه یه ماه بخر اینجوری سودش معلوم میش ...

عزیزم🤣شوهر منم همیشه شکلات میخره قایم میکنه

اره سری قبلی رفتم افق کوروش خریدم خوب تخفیف داشت اما تنوع نداره زیادمثل مرکز خریدا

نمیدونم دیگه کجاها تخفیف دارن رفاه و اینا؟

صبح یه کم زودتر پاشو براشون کتلت و کوکو و سیب زمینی سرخ کرده بذار یه وقتی الویه درست کن یه وقت ماکار ...

اره الویه خیلی دوس دارن یادم باشه حتما درست کنم براشون👌

عزیزم🤣شوهر منم همیشه شکلات میخره قایم میکنهاره سری قبلی رفتم افق کوروش خریدم خوب تخفیف داشت اما تنو ...

نمیدونم والا ولی تو شهر ما یه هایپر زدن همه برندها رو داره و خیلی هم تخفیف داره 

همیشه خدا شلوغه

اوایل ماه که نگم برات قیامته

کوروش های بزرگ تنوعشون خوبه ک

نه همشون ی جورن میدونی مثلا خوراکیای خارجی یا اون چیزای فله ای خوشمزه یا خونگی ک تو هایپرا هست ندارن

همش کیکای بسته بندی و اینچیراس