2777
2789
عنوان

شغل همسرم و جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 82 پست
همه چی رو منتقل کرده خانواده ای که تک تک اعضا طلاق رو تجربه کردن حرفه ای برخورد میکنن

مرده شور پول نجسش رو ببرن فقط خودتو خلاص کن

چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه مردد نیستم خدا خودش میدونه تا صبح شکر میکنم که الان فهمیدم اما شما ببین این خانواده با این عقبه چ ...

بعضی وقتا یه سری اتفاقا جزئی از سرنوشته یا باید پیش بیاد برای رشد بیشتر خودت پس اصلا خودتو مقصر ندون و خداروهزار بار شکر کن تجربه کسب کردی برای انتخاب های ایندت چشماتوباز کن تا عقبه خاله و عمشو درنیاوردی هم بله نگو به خودت اهمیت بده برو سرکار و پیشرفت کن و حتما مدرک ببر دادگاه و طلاق و بگیر و هرکس ازت پرسید بگو چه شیاطینی هستن تا چشماشون باز بشه واقعا شاید لازمه به همه اعلام کنی برای اینکه بقیه هم بفهمن چه انسان های شیطان صفتی توی این جامعه دارن کنار گوش ما زندگی میکنند 

الان به تنها چیزی که نباید فکرکنی همین مورده بهرحال زنو شوهرید اونموقع خوب بود متوجه این مسائل میشد ...

ببین میدونی من مواد ی بار دیدم که دهنشم سرویس کردم البته وقتی ی بار آورده حتما چند باری هم بوده اما چیزی که اذیتم میکنه فروختن مشروب نیست فروختن روسپی چون من تو اون شهر رفتم و دیدم چقدر کم سنن گاها نوجوانن حالم بد میشد میگفتم اینها اگه شرایط زندگی اوکی بود هیچ وقت چنین کاری نمیکردن من ی زنم و میدونم هیچ زنی مگر اینکه بیمار باشه دوست نداره چنین کاری کنه 

و حالا این برای کسب درآمد از اونا سو استفاده میکنه 

من سالها کار کردم و شغل خوبی داشتم همیشه حواسم بود خانما تو مخل کارم جاشون امن باشه روانشون آسوده بعد الان شوهرم ناموس مردم رو میفروشه بعد حس زرنگی هم داره 

چطور میتونم این تایپک رو حذف کنم؟ 

چون داشته باید با این لجن بمونه از هرانگشتش یه چوه میباره کی قراره این طرز فکر مسخره رو دور بندازی

اول تایپیکا بخون بعد نظر بده

همون اول گفتم طلاق بگیر بعد پرسیدم رابطه داری ک خودش گفت کاشکی نداشتم 

بعضی وقتا یه سری اتفاقا جزئی از سرنوشته یا باید پیش بیاد برای رشد بیشتر خودت پس اصلا خودتو مقصر ندون ...

با همین چیزها خودمو اروم میکنم دیگه

عزیزم میتونم تایپک مو حذف کنم ی وقت خواهر سلیطه اش نبینه

تصمیمت برای جدایی قطعیه؟

امیدوارم ولی فکر نکنم چون اگر قصد جدایی داشت تاپیک نمیزد درد ودل کنه  همه یکطرف اینکه ننه شوهرش زنگ بزنه بهش بگه مگه گدایی از پسرم پول بگیری  اینم باید میگفت پول جا کشی و ک س ک شی پسرت نوشجونتون بشه بشه درد وخون براتون

خدایا کمکم کن ...  متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده 
امیدوارم ولی فکر نکنم چون اگر قصد جدایی داشت تاپیک نمیزد درد ودل کنه همه یکطرف اینکه ننه شوهرش زنگ ...

عزیزم حالم بد بود تایپک زدم من خانواده ام بشدت حامی من هستن و میگن نحت هر شرایطی جدا شو اینکه میفرمایید تایپک زده قصد جدایی داشت نمیزد عجیب برام