2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله...مرد خوبیه کاری به خیر شر نداره پاکه با خداس...گل بی عیب خداس ولی در کل مرد خوبیه تا بتونه کم نمیزاره بارها شده نداشته غر زده که ندارمو اینا حق میدم گرونی کمر آدمو میشکنه اما عاشقمه عاشق زندگیمونه داشته باشه با دلوجون خرج میکنه حتی شده یه کفش درست خودش نداشته ولی اول بفکر خونه منو اینا بوده که کمبود احساس نکنم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من عقدماخلاقای خوب دارهولی درکنارش بعضی کارهاش واقعا ناراحتم می‌کنه باهاش حرفم زدم ولی فایده نداشت د ...

اگر دیدی واقعا واقعا فایده ای نداره به امید بعدا درست میشه هیچوقت ازدواج نکن

باور کن اخلاق خیلی مهم تره پول میاد و میره و اخلاق ادمه ک ثابته و میتونه ی زن و پیر کنه2 ماه از عروس ...

مشکل اساسی داره؟؟معمولا دو سه سال اول زندگی سخته .ما خودمون سه سااااال تو سر و کله هم می‌زدیم همش تا پای طلاق می‌رفتیم سر چیزای مسخره و غیر مسخره.بعدش قلق هم دستمون اومد .

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
اگر دیدی واقعا واقعا فایده ای نداره به امید بعدا درست میشه هیچوقت ازدواج نکن

دیگه واقعا خسته شدم سر هرچیزی باهاش بحث کردم

اصلا به حرفای من گوش نمیده انگار دارم با دیوار حرف میزنم

حرف حرف خودشه خیییلی مغرور و خودخواهه یذره به من حق نمیده

دیگه ولش کردم واسم مهم نیست، مثل خودش میخوام رفتار کنم ببینم می‌تونه تحمل کنه

فاکتور چن تا اخلاق گندش،،،(البت برا من گندخ،، اطرافیان نفع میبرن) مرد خوبیه.. 

اون اخلاقاشم کم زبونه، حقشو نمیتونه بگیره.. بینهایت دلسوزه... همه سواستفاده میکنن ازش

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

مشکل اساسی داره؟؟معمولا دو سه سال اول زندگی سخته .ما خودمون سه سااااال تو سر و کله هم می‌زدیم همش تا ...

مشکل اساسی که نداره ، فقط یه سری اخلاقای داره که واقعا رو اعصابمه 

مثلا اگه من قهر کنم اونم قهر می‌کنه تازه بدتر طلبکار هم میشه

مشکل اساسی داره؟؟معمولا دو سه سال اول زندگی سخته .ما خودمون سه سااااال تو سر و کله هم می‌زدیم همش تا ...

ی مشکل اساسی تو عقد داشت ک من نمیدونستم اینجوریه و پنهون کرده بود ولی چون دوسش داشتم پاش موندم تا درست بشه 1 ماه رفت کمپ منم اخلاقاشو همه رو گذاشتم رو حساب اون ک ب خاطر اون بوده. الان ک عروسی کردیم خیلی بهتر شده نسبت ب قبلش ولی هنوز همونه. خیلی راحت دروغ میگه پنهون میکنه البته تو مسائل مالی. درامدش خیلی خوبه ولی ب من نمیده باید دست خودش باشه مثلا چند روز پیش 70 میلیون تو کارت بود بودجه تعیین کرده 2 تومن میتونی لباس بخری.یا تو اون یکی حسابش 12 تومن بود ب من گفته بود 1 تومن بیشتر توش نیست من رفتم خرید وسایل خونه کردم هزار دفعه ازم امار گرفته چی خریدی حتی اگ 1000 تومنم خرج کنم باید بدونه. بد دهنه شکاکه خودمو تنهایی ن میزاره بیرون برم ن خونه مامانم اینا دارم اذیت میشم

زیاد قهر میکنی؟

با رفتارهایی که داره هرکسی دیگه هم جای من باشه قهر می‌کنه

یه بار باهم بحث کردیم بهش گفتم من دیگه بمیرمم خونه شما نمیام اونم گفت بمیر💔

خییلی دلم شکست یادم نمیره

دیگه واقعا خسته شدم سر هرچیزی باهاش بحث کردماصلا به حرفای من گوش نمیده انگار دارم با دیوار حرف میزنم ...

تو ی زندگی غرور فایده نداره واقعا اسیب میزنه چون زن روحیه لطیف و شکننده ای داره و ب قول معروف باید نازشو مرد هی بکشه هی قربون صدقه بره هر روز مث ی گل ب زنش توجه کنه ولی غرور مانع این میشه ی مدت ک هی خودتو لوس کنی ناز بکشه دیگ اینکارو نمیکنه خستش میکنه چون غرورش دیگ اجازه نمیده. پاقدم برای اشتی نمیشه گذشتش تو دعواها خیلی کمتره چون غرورش اجازه نمیده.

اگر میتونین حتما برین پیش ی مشاور

ی مشکل اساسی تو عقد داشت ک من نمیدونستم اینجوریه و پنهون کرده بود ولی چون دوسش داشتم پاش موندم تا در ...

حق داری 💔عزیزم توی مسایل مالی زیاد ازش نپرس چقدر داری چقدر مونده چقدر قسط داری اینا.بخدا من بعد ۱۳سال نمی‌دونم شوهرم چقدر حقوق میگیره.پول داره نداره.بخوای تو مسایل مالی دخالت کنی زود پیر میشی .ازش زیاد سوال بپرسی مجبور میشه دروغ بگه.بعضی رفتارهام درست نمیشه چون از بچگی اینطوری بزرگ شده.الان شوهر من عجول خیلی رو اعصابمه ولی درست نمیشه منم کنار اومدم.اکثرا اوایل به رفت و آمد گیر میدن بعدش میببنن خبری نیست شل میکنن.بهتره وقتی حال دوتاتون خوبه باهاش حرف بزنی .دیگه توی عقد نباید راحت رد می‌شدی ،شدی.الان که عروسی کردی یکم واسه زندگیت بجنگ شاید درست بشه که بعداً پشیمون نشی

با رفتارهایی که داره هرکسی دیگه هم جای من باشه قهر می‌کنهیه بار باهم بحث کردیم بهش گفتم من دیگه بمیر ...

سعی کن واسه مسایل پیش پا افتاده قهر نکنی گریه نکنی چون براش عادی میشه و دیگه واکنشی نشون نمی‌ده.با خانوادش هم مشکلی داری خودت حل کن دیگه مسایل رو خونه نبر.جاری من رفتاری حرفی اذیتش کنه همون جا تو خونه طرف جواب مادرشوهر و خواهر شوهر میده دیگه با شوهرش کاری نداره