2777
2789
عنوان

شوهرم راضی نشد برم خونه ی پدرم برای آش پشت پا

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 62 پست
اره دیگه الان دلم ازش گنده شدهناراحتم از دستشمطمئنم بدها سرزنش میکنم خودم رو

اشکال نداره منم مثل تو ام‌.واسه همینه به تو میگم اینطور نباش چون میفهمم خودم بد میکنم .من یکم لج کنم خونه خدا هم باشه بگم نمیرم دیگه نمیرم .البته از جایی شروع شد که یکی دوبار این حرکت رو زدم بعدش دیگه شده بود عادت برام

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
از دست این زنداداشا اههنه اتفاقا شوهرم برام خیلی ارزش داره

ولی تو داری پرروش میکنی با این کار شوهر جایگاه خودشو داره خانواده جایگاه خودشو تو نقطه ضعف میدی دستش فردا با خودش میگه قیافه میگیرم باز نمیره البته خوددانی نظر من اینه من میرم به اونم گفته همونطور که تو خانواده داری منم دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشکال نداره منم مثل تو ام‌.واسه همینه به تو میگم اینطور نباش چون میفهمم خودم بد میکنم .من یکم لج کنم ...

دقیقه لج‌بازی دودش فقط تو‌ چشم خودمون‌ میره 

ولی بخدا دیگه حوصله جر و‌بحث‌ندارم

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

ولی تو داری پرروش میکنی با این کار شوهر جایگاه خودشو داره خانواده جایگاه خودشو تو نقطه ضعف میدی دستش ...

میدونم چی میگی قربون بشم

من زود کم‌میارم و این مدلی ناراحتیم رو نشون میدم

الان خودش میدونه ناراحتم هزار بار زنگ زده پیام داده ولی من هنوز سنگینم

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

لطفا تو زندگیتون به خودتون لج نکنید و زندگی رو واسه خودتون زهر نکنید در هرحالتی بهترین راه را انتخاب ...

متاسفانه وقتی خیلی دلگیر میشم و عصبی نمیتونم فقط میریزم تو خودم

ولی حرفتون کاملا قبول دارم

این چیه؟کجاش سرسنگینی دقیقا؟

اون دوتا پیام آخرش رو نمیخوام جواب بدم

دلم ازش شکست با خودم لج کردم

اشتباه کردی 

همینکه نازتو کشیده خیلیه

شوهرمن مخالف چیزی باشه اخرش دعواست 

زیادی ناز کردی به ضرر خودت شد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اشتباه کردی همینکه نازتو کشیده خیلیهشوهرمن مخالف چیزی باشه اخرش دعواست زیادی ناز کردی به ضرر خودت شد

به ضرر خودش چون میدونه دیگه زمان میبره مثل قبل بشم

البته منم باید کوتاه می اومدم حق داری

به ضرر خودش چون میدونه دیگه زمان میبره مثل قبل بشمالبته منم باید کوتاه می اومدم حق داری

نه عزیزم 

نتیجه رفتارت فقط اینه که یه دورهمی رو از دست دادی

مادرتو رنجوندی 

و با قهر طولانی همسرت رو هم از خودت دور میکنی و بهش نشون میدی ناز نکشه دیگه خسته اش میکنی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نه عزیزم نتیجه رفتارت فقط اینه که یه دورهمی رو از دست دادیمادرتو رنجوندی و با قهر طولانی همسرت رو هم ...

چی بگم 

بله