2777
2789
عنوان

بچه یکساله رو بزارم مهد برم کارگری❓

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 29 پست
اگر یپول مهد رو بدید + رفت آمد بیشتر از ۷ تومن براتون میمونه خوبه

مطمئنی؟؟؟اخه تایمش طولانیه و بچه کوچیک فک کنم خیلی پول بگیرن

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردار نیستم 🥰🥰🥰تیکر هدف

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نذار. یه کار خونگی پیدا کن. حتی با حقوق خیلی پایین‌تر.

بچه تا شب مهد باشه خوب نیست. ولی اگه میبینی چاره‌ای نداری، بذار. اینجوری نیست که توی هر مهدی به بچه بد بگذره. بیشتر وقتا خیلی بهشون خوش میگذره.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

نه نذار . چون اول باید کلی پول مهد بدی برای همچین ساعت طولانی و پول رفت و آمدت کلی از حقوقت میره . از اون ور بچه کوچیک توی مهد دور از جون دائم مریض میشه و هر روز باید بری دکتر و دوا و کلی هم هزینه برای اون بکنی و خودت و بچه هم اذیت بشی . بعد هم بچه که حرف نمیتونه بزنه اگه توی مهد بهش خوب رسیدی نکنن یا دور از جون اذیت بشه از کجا میفهمی ؟ 

در کل ضررش بیشتر از سودشه ، چیز زیادی از حقوقت هم متاسفانه نمی مونه برات . کلی هم به خودت فشار روحی و جسمی میاد 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من بچه سه سالم و با ۶ ماهه تنهای تنها و بی کس میزاشتم میرفتم اپیلاسیون کاری یکساعتبعد میومدم شیر مید ...

بچه 6 ماهه رو تنها میزاشتی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردار نیستم 🥰🥰🥰تیکر هدف
مطمئنی؟؟؟اخه تایمش طولانیه و بچه کوچیک فک کنم خیلی پول بگیرن

ماها که کارمندیم از شش ماهگی ونه ماهگی بچه هامون مهد رفتند 

یا مهد بذار یا یک نفر راپیدا کن بیاد بچه تونگه داره 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نه نذار . چون اول باید کلی پول مهد بدی برای همچین ساعت طولانی و پول رفت و آمدت کلی از حقوقت میره . ا ...

بنظرت از چند سالگی مشکل براش بوجود نمیاد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردار نیستم 🥰🥰🥰تیکر هدف
بنظرت از چند سالگی مشکل براش بوجود نمیاد؟

حداقل تا وقتی حرف زدنش کامل بشه صبر کن . اینجوری میتونی ازش بپرسی توی مهد چی شد یا اگه دور از جون برخورد بدی باهاش کردن یا درست رسیدگی نکردن بهش میتونه بهت بگه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

اسی خواهر نداری بیاد مراقبش باشه 

یا یه نفر مورد اعتماد بیاری بهش پول بدی نگهش داره

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
اسی خواهر نداری بیاد مراقبش باشه یا یه نفر مورد اعتماد بیاری بهش پول بدی نگهش داره

چرا دوتا خواهر دارم وای حوصلشون نمیگیره بچم خیلی اذیت میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردار نیستم 🥰🥰🥰تیکر هدف
چرا دوتا خواهر دارم وای حوصلشون نمیگیره بچم خیلی اذیت میکنه

بهشون پول مهدو بده قبول میکنن بچت کوچیکه فعلا دست غریبه نده 

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی

شرایطت هر چی هم باشه به نظرم صلاح نیست. اولا هیچ مهدی این همه مدت نیست تا 7 شب. اگه هم باشه پول همون مهد و رفت و آمد و خوراکی بچت نمیشه این پول. یه کار خونگی پیدا کن. یا ساعتی. برو نظافت منازل چند ساعته پولشم بهتره. یا تو خونه پیاز داغ سبزی اینا آماده کن. یا حلوا برای مراسمات. یا دسر . غذای خونگی بپز ببر جاهای شلوغ. یا ساندویچ یا دونات همپین چیزایی که بیشتر وقتتو کنار بچت باشی. چند ساعت بری بیرون

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را