2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان دارم

89 بازدید | 17 پست

نمیدونم دارم یا نه دکتر خوب هم نمیشناسم که برم 

موقع پریودی شکمم یکم باد میکنه 

پهلوهامم قسمت تخمدان ها تیر میکشن از چند روز مخصوصا سمت چپم 

ریزش مو هم دارم 

خون ریزیم هم خیلی زیاده سه روز اول 

و لخته خون هم دوبار داشتم اما دیگه اینجوری نشد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک نکنم اینا علائم تنبلی تخمدان باشه اگر بی دلیل وزن اضافه میکنی مو زائد زیاد داری خستگی و کسلی داری صبحا و نمیتونی از جات پاشی اصلا بیحالی خوصله هیچیو نداری  جوش زیاد میزنی پریودت منظم نیست تنبلی تخمدان داری ریزش مو هم هست ولی ریزش مو ممکنه بخاطر چیزای دیگم باشه

فک نکنم اینا علائم تنبلی تخمدان باشه اگر بی دلیل وزن اضافه میکنی مو زائد زیاد داری خستگی و کسلی داری ...

کم کاری تیروئید هم دارم 

خواستم رژیم بگیرم اما نمیتونم راحت وزن کم کنم 

کم کاری تیروئید هم دارم خواستم رژیم بگیرم اما نمیتونم راحت وزن کم کنم

اینا بخاطر تروئیدت میتونه باشه تنبلی تخمدان اون علائمو داره منم تنبلی دارم شدید نیست ولی دارم راستش دنبالشم نگرقتم برا اینکه مطمعن شی برو دکتر بگو برات سونو گرافی رحم تخمدان بنویسه فرقیم نمیکنه دکترش کی باشه اگر دیدی داری برو دکتر خوب بعدش

دورم ۳۳ روزست در حد یه روز شاید عقب بیوفته اونم نه همیشه

بعیده پس تنبلی داشته باشی مهم ترین علامتش بهم ریختن پریوده 

گفتی کم کاری تیرویید داری این خودش میتونه روی پریود هم اثر بذاره. به هر حال یه دکتر برو زیادم سخت نگیر که چچجوریه، از سایت دکترتو میتونی نظرات دکترا رو بخونی ببینی کدوم خوبه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
خیلی نگرانم تنبلی داشته باشم میترسم واقعا

نداری فک میکنم حالا سونو بدع داشته باشیم چیز مهمی نیست تعغیر تو سبک زندگی و درمانای دکتر خوبش میکنع نترس باید ورزش کنی چیزای سالم بخوری 

منم علائم شمارو داشتم پریودیامم منظم منظم بودن اصلا به ذهنم نمی‌رسید تنبلی داشته باشم سونودادم فهمیدم تنبلی دارم 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡