2777
2789
عنوان

خانمها لطفا بیاید با من هفکری کنید

106 بازدید | 27 پست

شوهرم سالی ۳ تا ۴ بار به مدت یک هفته میده سفر کاری خارج از کشور ؛از دوران دوستیمون میدونستم؛برام کل وسایلی هم که میخوام رو میاره ؛من اینجا خریدی ندارم کلا؛چندبار هم من رفتم اونجا همش کاره و کار خبر خاصی نیست؛اخر این هفته‌هم میخواد بره ؛بعد خواهرم میگه که چه معنی داره خودش تنهایی میره تو هم با بچه برو؛اینم بگم که اونجا با بچه سخته؛تو هتل امکان پخت غذا ندارم ؛غداهاشونم بده باید به بچه کنسرو بدم برای همین نمیرم؛الان خواهرم دوبه شکم کرد؛چیزی هم ندیدم از شوهرم همش دنبال پوله فقط؛ولی خواهرم دیده دوبار از شوهرش چیزی برای همین این جوره؛الان دوبه شک شدم؛البته شوهرم گفت عید میریم سفر خارج از کشوری که تو خواستی ؛سفری که این قدر دور نباشه؛غدایی هم اوکی باشه؛چی کار کنم الان؛به شوهرم بگم منم اینو میام که تو میری یا اصلا نرم عید بریم.

پسرم ❤❤😍😍😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا منظورش این،نیس کهچه اشکالی داره سفر دونفره

بچه کوچیکه گناه داره ؛بعدم مادر و مادرشوهر سنشون بالا و مریضن ؛مثلا مامانم پارکینسون و مادرشوهرم آلزایمر داره کجا بدم بچمو

پسرم ❤❤😍😍😘😘
بچه کوچیکه گناه داره ؛بعدم مادر و مادرشوهر سنشون بالا و مریضن ؛مثلا مامانم پارکینسون و مادرشوهرم آلز ...

حالا گناه به کنار

ولی یه کسی باید،باشه که تمام و کمال مراقبش باشه

خود دانی 

ولی مشاوره خوبه با اون مشورت کن