2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تعریفتون از عشق چیه

تعریفی ندارم براش 

تعریف نشدنیه کلا به نظرم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
به نظرم این دو واژه تعریف های متفاوتی دارند ولی اینکه شما احترام گذاشتن رو عشق میدونید عجیب تره آخه ...

ببین من الان دارم با شما با احترام صحبت میکنم ولی دوستون ندارم اما همسرمو دوست دارم با هاش با احترام صحبت میکنم تا همیشه دوست داشته باشه با من ارتباط بگیره اونم همینطور من انقدر همسرم رو دوست دارم ک نمیتونم با مرد دیگه ای درباره مسائلی ک با ایشون صحبت میکنم صحبت کنم و همچنین چون دوست نداره من ارتباط خارج از چهارچوب خودمون با مرد دیگ ای داشته باشم بهش متعهدم بنظرم عشق ما با احترام پایدار شده پس عشق از احترام گذاشتن میاد اگ همسرم کمترین بی احترامی بکنه من واثعا از چشمم میوفته

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

به عشق بشدت اعتقاد دارم اما به عشق یکطرفه اعتقاد ندارم باید گرایش دو طرفه باشه و دو طرف برای رسیدن بهم تلاش کنند عشق نرسیدن نیست به نظر من وصال و رسیدن است و البته عشق در زندگی یکبار اتفاق نمیفته به این قضیه هم خیلی اعتقاد دارم طبق یک مقاله و تحقیق توی سایت خارجی نوشته بود هر آدمی سه بار می‌تونه عاشق بشه‌‌...

به نظرم این دو واژه تعریف های متفاوتی دارند ولی اینکه شما احترام گذاشتن رو عشق میدونید عجیب تره آخه ...

ضمنا کسی ک عاشق شماست به شما ارزش میده الویت مسده بها میده جایگاه میده این میشه احترام

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

پدرشوهرم از وقتی ک همسرش فوت میکنه بعد هر نمازی براش گریه میکنه میگه همیشه پشت سرم میخوند ولی الان نگاه میکنم نیس با هر قران خوندن بغضش میشکنه میگه اون برام میخوند و من گوش میدادم ولی الان نیس تو حیاطشون ی باغچه دارن روزی بیشتر از پنج ساعت میشنه نگاه میکنه و با عشقش حرف میزنه انقد وابسته ی همسرش بود ک در طول زندگیشون یک بارم صداشو روش بلند نکرده بود من وقتی ایشون رو دیدم معنی عشق رو فهمیدم

نه توی رابطه‌ی عشقی و دوست داشتن 

احترامی که دونفر تااخر زندگی باید بهم بزارن حتی تو دعوا

تعهدی که تا اخر رابطه باید وجوداشته باشه 

ذاتی که باید تمیزبمونه و ایمان و اعتمادی که دونفر بهم دارن

و درک طرفین 

این عشقه شاید..

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

به عشق بشدت اعتقاد دارم اما به عشق یکطرفه اعتقاد ندارم باید گرایش دو طرفه باشه و دو طرف برای رسیدن ب ...

س بار بشه که عشق نیست 

حالات عشق یباره ، اون حسی که وقتی میبینیش یا باهاش صحبت میکنی 

اون ذوقی که وقتی بهش فک میکنی 

اون علاقه‌ی که هیچوقت کم نمیشه

اون زندگی که ازش سرد نمیشی 

و حتی حسی که از چشمای طرف میگیری 

بنظرم تکرار شدنی نیست 

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

س بار بشه که عشق نیست حالات عشق یباره ، اون حسی که وقتی میبینیش یا باهاش صحبت میکنی اون ذوقی که وقتی ...

اکثریت افراد توی سنین پایین براساس هورمون هاشون و با چشمان بسته به یکی دل می بندن و اون رو عشق زندگیشون میدونن ساعتها بخاطرش گریه می کنند و ...حتی امکان داره طرف مقابل خبر نداشته باشه. سالها بعد که به اون روزها نگاه می کنند می خندن چون صرفا یه احساس اشتباه بوده ولی بار دیگه عشق رو جای دیگه توی سن بالاتر تجربه میکنن که منجر به ازدواج میشه... من و همسرم هر دو همین شرایط رو داشتیم همسر من دقیقا دو بار عشق رو تجربه کرده بود ولی الان میگه من فقط عاشق توام و می بینم احساسم چقدر اون موقع اشتباه بوده و به گذشته فکر نمیکنم منم دقیقا همین شرایط رو تجربه کردم. عشقی که از سر بچگی باشه با عشقی که از سر پختگی باشه زمین تا آسمون متفاوته.