2777
2789
عنوان

پاشین لباسهای پاییزتونو بپوشید🍁🍂🍁🍂🍁

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس کردم اجتماع نی نی سایتی ها تو یک پارک رو زیر انداز نشستن اول با لبخند و خنده شروع میشه بعد یکهو ب ...

میخایم جوری رفتار کنیم که انگار چندین ساله همو میشناسیم 

فقطم حرفای خوب و مثبت میزنیم 

انگار که از دنیای زندگیمون و دلواپسی هامون اومدیم بیرون و با دیدن هم خوشحال میشیم 😍😍😍

میخایم جوری رفتار کنیم که انگار چندین ساله همو میشناسیم فقطم حرفای خوب و مثبت میزنیم انگار که از دنی ...

باحاله 

اما خوب هر کسی از یک شهر و حتی محله های مختلف هستیم 

قدیمها اینحا چندباری بچه ها قرار گذاشتن حتی با هم دوست شدن چون جو اینجا سالم بود به هم اعتماد میکردیم با اسم خودمون و عکس خودمون میومدیم 

حالا یک خاطر یادم اومد از جمع شدن نی نی سایتی ها 

یک بار هم نی نی سایت تو تهران یک اجتماع برگزار کرد آدرس و تاریخ داد ورودی رایگان بود خانمها بخصوص اونهاکه بچه کوچیک داشتن جمع شدن با همدیگه آشنا شدن فیلمهاش رو هم گذاشته بودن تو سایت بعد همه ذوق میکردن همدیگه رو از نزدیک میدیدن مثلا طرف دو سه سال اینجا باهم حرف میزدن در مورد مشکلات و بچه ها بعد همدیگه رو میدین کسی رو میدین که سالها باهاش درددل میکردن قشنگ بود 

دو سه سال بعد به مناسبت سالگرد همون روز مجدد نی نی سایت فیلم رو اپلود میکنه یکی از کاربرهای قدیمی معروف که اونروز با پسرش اونجا بوده تاپیک میزنه فیلم رو میزاره و ذوق میکنه که چه روز خوبی بود و من اونی هستم که مانتو سبز پوشیدم 

یک کاربر تازه وارد بیشعور میاد میگه حالا خودت رو‌هم معرفی میکنی چقدر زشتی اصلا قشنگ نیستی دماغت رو باید عمل کنی موهات خوب نیست استارتر میگه مگه من گفتم زیبا هستم یا در مورد قیافه ام تاپیک زدم یا در مورد چهره ام ادعای کردم اخه 

خلاصه ده صفحه دعوا بین کاربرها در مورد چهره استارتر بود 

این وضعیت جدید نی نی سایت هست 

باحاله اما خوب هر کسی از یک شهر و حتی محله های مختلف هستیم قدیمها اینحا چندباری بچه ها قرار گذاشتن ح ...

چه جالب خاطره ی خوبی بوده که دور هم بودید و همو دیدین 

ولی اون آدم بی شعور همه چی رو به هم ریخته 

اره از شهره های مختلفیم اینش بده که نزدیک نیستیم و هیچ وقت همو نمی‌بینیم ☹️