2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا خوشایندش نیست که من ازش کم سن تر میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه قضیه برعکس بود حس خودت چی بود ؟ اولین حسی که سراغت میومد این بود که نکنه فریب یکی رو بخوره ، نکنه من رو کم ببینه و حرفها روش تاثیر بذاره و .‌..

در کل نمیفهمم واقعا این جملات چیه ملت به کار میبرن وااای تو خیلی جوون تر از همسرتییی واااای واقعا تو زنشییی یا مادرشییی و ... نگید باباجان نگید مگه شما شیطانید اخه

عجب 

من ۱۱ سال کوچیکترم سنم میخوره بهم فک میکنم شوهرم ولی ۴ ۵ سال کمتر میخوره اتفاقا شوهرم دوسداره ک من جوون و کم‌سن باشم همیشه میگ اصلا حرص نخور بیخیال باش جوون بمونی 

چن وقت پیش ی مو سفید تو موهام دید اعصابش خورد شد اومد قیچی کرد گفت دوس ندارم ب این زودی پیر بشی 

اگه قضیه برعکس بود حس خودت چی بود ؟ اولین حسی که سراغت میومد این بود که نکنه فریب یکی رو بخوره ، نکن ...

راست میگی خیلی خیلی حالم بد میشد

با اختلاف بهترین کامنت بودی ک قشنگ منظور همسرمو بهم فهموندی

دقیقا فک میکنم حسودی میکنهولی اینم میدونه که با دنیا عوضش نمیکنم

نه از حسودی نیست. فکرمیکنه اگه گول بخوری و ازش طلاق بگیری اونوقت میگن بیغیرت بود زنشو پیشش بردن. 

چرا با دنیاهم عوضش میکنی. مثلاخدانکرده فوت کنه یه اقای جنتلمنی بیاد چرا باش ازدواج نکنی و تا قیامت دیگه مجرد بمونی. خیلی هم خوب باز ازدواج میکنی. از این موردا خیلی هست. این همه ازدواج دوم سوم

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

نه از حسودی نیست. فکرمیکنه اگه گول بخوری و ازش طلاق بگیری اونوقت میگن بیغیرت بود زنشو پیشش بردن. چرا ...

وای نگو تروخدا

اعصابم خورد شد حرفت وایب بدی داشت

من هیچکسو جز همسرم نمیبینم

خدا نیاره اون روزو 

من زودتر ازش رفته باشم ک نبینم😞😞😞😞

الان راضی هستی؟

ازنظر مالی چیزی کم نزاشته اهل بدبینی بددلی هم نیست ولی فوق العاده حساسه بدش میاد بیرون بخندم بدش میاد باکسی گرم بگیرم یا شماره پسرخاله پسرعمو یاهرکسی توگوشیم داشته باشم حتی ازشوهر ابجیم خوشش نمیاد وحساسه بهش ولی ب لباس پوشیدن واین چیزام کاری نداره 

خو اونم می تونه با دو سه تا جرّاحی جوون تر نشون بده.فقط 500 تومن پول می خواد.😁 الان جرّاحی لیفت اندوتاین انجام میدن واسه کلّ صورت.طرف 20 سال جوون تر دیده میشه.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.